teknikjobb.se

AV-tekniker

Ort
Utgår

2019-09-24

Ansök nu

AV-tekniker

Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.

Campus- och IT-avdelningen är en avdelning inom Södertörns högskolas gemensamma förvaltning som ansvarar för lokaler, nätverk, servrar, telefoni, IT-support, licensadministration och systemutveckling. Funktionen består idag av fyra systemutvecklare och sju systemadministratörer.

Vi söker nu en AV-tekniker för anställning vid Campus- och IT-avdelningen.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bl.a. drift, installationer och underhåll av högskolans AV-teknik i såväl föreläsningssalar med enklare teknik som högskolans Aulan och stora hörsalar med mer avancerad teknik.

Viss support sker också till högskolans föreläsande personal. Tjänsten inbegriper även support till externa event som kan ske utanför normal arbetstid.

Gruppen AV-tekniker består av totalt två personer som planerar och utför stöd gemensamt. Vid större event kan det förekomma inhyrd personal som måste samordnas/”arbetsledas”.

Arbete under kvällar och helger kan förekomma. 

Kvalifikationer:

  • Minst 3 års erfarenhet av arbete med AV-teknik och stöd för konferens eller inom utbildningssektorn
  • Kunskaper inom ljud- och ljusanläggningar
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Kunskap om mötes- och streamingtjänster

Det är meriterande med:

  • Arbete inom högskola/universitet
  • Arbetsledning av mindre gruppen
  • Arbete med stora event
  • Arbetat med streaming
  • Förstå skriven text i manualer med facktermer på engelska

Som person sätter vi stor vikt att du har du en social förmåga samt agerar utåtriktat och kommunikativt i din interaktion med andra individer. Du besitter en god förmåga att kunna bemöta och samarbeta med olika typer av individer, både inom högskolan och vid externa kontakter. Arbetet ställer höga krav på att du har ett serviceinriktat förhållningssätt. Du är analytisk och inte rädd för att komma med förslag på förbättringar och nya idéer. Vi ser även att du är skicklig på att jobba med parallella arbetsuppgifter och projekt, samt har en god prioriteringsförmåga.

Södertörns högskola arbetar med att utveckla digitala arbetssätt och som medarbetare förväntas du bidra till denna utveckling. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningen
Anställningen är tillsvidare och omfattar heltid med tillträde snarast. Högskolan tillämpar sex månaders provanställning.

Vi vill ha din ansökan senast den 24 september 2019.

Bifoga sedvanliga handlingar, inklusive kopior av betyg och eller de intyg som du vill åberopa.

Ange även löneanspråk i din ansökan.

Ytterligare upplysningar
Robert Jörfalk, enhetschef Campus- och IT-avdelningen,  tel: 08-608 44 72, e-post: robert.jorfalk@sh.se
Anne-Lee Lindgren, HR-specialist, tel 08-608 40 18

Den aktuella anställningen gäller under förutsättning att anställningsbeslutet vinner laga kraft.

Du söker denna anställning genom att klicka på knappen "Ansök" här nedan.

Välkommen med din ansökan!

Fackliga kontaktpersoner:
SACO: Antonia Ribbing, tel: 070 -602 87 61, antonia.ribbing@sh.se
ST: Karin Magnusson tel: 08 -608 41 75, karin.magnusson@sh.se
SEKO: Henry Wölling tel: 08 -524 840 80, henry.wolling@ki.se

Södertörns högskola har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

AV-tekniker

Södertörns högskola