teknikjobb.se

Gillar du snygga kabeldragningar och kalibrering av ljud och bildprodukter? Då kan detta vara nästa jobb för dig!

Digital Hemservice är en professionell installatör av ljud- och bildlösningar och söker nu två AV-installatörer till sitt gäng i Sisjön!

Rollen
Som AV-installatör kommer du att utgå ifrån kontoret i Sisjön och dagligen arbeta ute i kunders lokaler/bostäder. Installationerna omfattar allt inom ljud och bild, styrsystem och videokonferenssystem i tex konferensrum och hörsalar hos företag och myndigheter. Arbetet innebär bl a montage, kabeldragningar, felsökning, konfigurering och kalibrering av ljud- och bildprodukter. På konsumentsidan inkluderas hemmabiolösningar, ljudsystem, trådlösa och kabelbundna nätverk och smarta hemlösningar. 

Vi arbetar omväxlande i team och enskilt men som ny kommer du alltid att arbeta med en kollega. 

Detta är en rekrytering direkt till Digital Hemservice och skall tillsättas så snart som möjligt!

Du erbjuds
Här får du jobba i ett framgångsrikt företag med korta beslutsvägar och stort förtroende mellan kollegorna. Du kommer ha stort eget ansvar och arbeta med kundanpassade lösningar som du till viss del är med och utvecklar själv.

Din profil
Vi söker dig som:
- antingen redan arbetar som AV-installatör eller som har ett stort intresse för ljud- och bildlösningar och nätverk
- har B-Körkort 
- behärskar svenska flytande i tal och skrift då du kommer ha mycket kundkontakter
- har god datorvana

Kvalitét och snygga installationer är viktigt för dig! Du gillar att träffa människor och har en god känsla för service och kundkontakt. Du har ett förtroendeingivande sätt och kan förklara tekniska lösningar på ett pedagogiskt sätt.

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Carolina Jensen, 0733 -84 48 50 på TEMP-TEAM.

Logga

AV-INSTALLATÖR TILL DIGITAL HEMSERVICE

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2018-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb