teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Automationstekniker i Göteborg

Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-25

Ansök nu

Automationstekniker i Göteborg

Vi växer och vi behöver utöka vårt team med fler automationstekniker för att möta våra nya spännande projekt. Vi erbjuder dig en möjlighet att utvecklas och växa i din roll i takt med att vi blir större. 

Vi utvecklar och levererar energieffektivisering och automation för framtidens klimatsmarta fastigheter. Vi projekterar, konstruerar och installerar system som samordnar värme, kyla och ventilation. Resultatet blir bättre inomhusklimat och minskade energikostnader. Vi älskar att göra saker smartare och effektivare. Och vi tar oss an varje projekt med liv och lust. Imorgon ska vi alltid vara bättre.

Arbetsuppgifter
Att jobba som automationstekniker hos SI görs bäst av dig som är noggrann och tänker ett par steg till. Vi söker dig som brinner för att få teknik att fungera, där tempot ofta är högt och där vi större delen av tiden jobbar ute hos våra kunder runt om i Västsverige. För dig är ingen nöt för hård att knäcka. Med största hängivelse tar du dig an de utmaningar du ställs inför – och du gillar det. Du har lätt att samarbeta med andra och din servicekänsla är på topp. Du tycker det är kul att vara spindeln i nätet och vara den som får jobbet klart och kunden nöjd – och inte minst den som förtjänar kollegornas respekt.

  • Nyinstallation och felavhjälpning av våra system

  • Enklare ändringar i våra befintliga system

  • Montera och installera styr & regler i anläggningar

"Jag har en bakgrund inom el med inriktning automation. Jag kände till Systeminstallation sen tidigare och lockades av att man var ett trevligt gäng, professionella och jobbade med det som intresserar mig, fastighetsautomation. Nu har jag varit här i snart 6 år.

Det har varit grymt roligt och lärorikt. Vi har en bra sammanhållning och en härlig energi. Jag har fått möjlighet att utvecklas i min roll och vi växer hela tiden. Det är högt i tak och vi stöttar varandra i alla lägen. Jag är ute hos våra kunder och driftar, felsöker, bygger om apparatskåp och utför montage. Har även en del uppgifter på kontoret med för dokumentation och reviderar ritningar. Du bestämmer själv hur mycket du vill utvecklas och det är väldigt stimulerande!

Främsta fördelarna, tycker jag, är att Systeminstallation värnar mycket om sina anställda och man verkligen känner sig trygg. Väldigt god personalpolitik och de lyssnar och tar åt sig av vad man har att säga."

- Henrik Wennerholm, Projektledare / Automationstekniker

Din profil
Som person är du serviceinriktad och flexibel, samt har öga för detaljer. Du gillar utmaningar och tar till dig ny kunskap snabbt. Du är trygg med kundkontakten och duktig på att kommunicera.

  • Relevant gymnasieutbildning, gärna inom el eller automation

  • Erfarenhet av arbete med elinstallationer och/eller styr & regler

  • El-utbildning eller några års yrkeserfarenhet

  • Förståelse för styrsystem

  • B-körkort

Vi känner en stor yrkesstolthet och söker dig som har samma inställning.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Malou Magnusson, 0707-58 87 45 eller Josefine Petersson 0702- 50 14 29 på Intenso Teknikrekrytering AB.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Automationstekniker i Göteborg

Systeminstallation