teknikjobb.se

Logga

Automationstekniker

Ansök nu

Automationstekniker

Nu söker vi en driven automationstekniker som vill arbeta med spännande arbetsuppgifter i vårt underhållsteam. Som automationstekniker ingår du i en grupp som delar på ansvaret för det förebyggande, avhjälpande och akuta underhållet med krav på hög teknisk tillgänglighet och säkerhet. Du kommer att arbeta på uppdrag av och i nära samarbete med våra ingenjörer kring det förebyggande underhållet samt ingå i ett beredskapsteam.

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtid och ska nu bygga ett av världens bästa och modernaste reningsverk med miljö och hållbarhet i fokus. Ett högteknologiskt reningsverk som kan möta framtidens krav är en förutsättning för stadens tillväxt. 

Förutom spännande och varierande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som friskvård, gym i huset, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara självgående, initiativtagande och kommunikativ med kollegor, chefer och andra enheter. Samarbete med andra inom bolaget och med externa entreprenörer förekommer ofta. Vidare behöver du vara problemlösande och inte rädd för att ställa frågor.

Din bakgrund

Du har en teknisk utbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot el/automation/Instrument/styr&regler. Dokumenterad erfarenhet från processindustri eller motsvarande inom såväl el/installation som automationsområdet är meriterande. Det är även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under rekryteringsprocessen.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna sektionschef Ravi Elia 08-52 21 33 43. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Din ansökan

Du söker tjänsten senast den 15 augusti 2021. Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Låter det intressant så tveka inte att skicka in din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Automationstekniker

Stockholm vatten och avfall