teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Arbetsplatsens uppdrag sträcker sig över ett brett område; från infrastruktur till automation. En förutsättning för att klara arbetsplatsens uppdrag är kompetens inom alla områden. Därmed kommer kompetensutveckling att vara en prioriterad fråga för samtliga medarbetare på arbetsplatsen.

Om tjänsten

Vi söker nu en automationstekniker till vår arbetsplats inom sektionen Norra Gruva Infrastruktur. Du kommer i rollen som automationstekniker att arbeta med underhåll och utveckling av kommunikation/styrsystem för fjärrlastare, skutknackare, laddbilar, borriggar, WLAN och inpasseringssystem i gruvan. Arbetsplatsen fungerar även som ett stöd för övriga arbetsplatser inom gruvan gällande styrsystem för gruvmaskiner, ventilation (styrd ventilation under jord) och vattenuppfordring (pumpkedjan).

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har slutförd gymnasieutbildning med inriktning el/tele, styr- och reglerteknik. Erfarenhet av arbete med infrastruktur, automation eller elteknik är meriterande.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 31/12-2019.
Rekrytering sker löpande, ansök gärna så snabbt som möjligt, du kan bli kontaktad innan annonseringstiden har löpt ut.

För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Roger Englund 0980-535 12.

Skiftform: K3

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Automationstekniker

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb