teknikjobb.se

Automationsingenjörer till Gävle, Hofors och Borlänge

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Automationsingenjörer till Gävle, Hofors och Borlänge

I Gävle, Hofors och Borlänge söker vi nu automationsingenjörer. Vill du vara delaktig i vår utveckling inom affärsområdet Technology?

Vi erbjuder

Som automationsingenjör hos oss får du arbeta med den senaste tekniken och de flesta verktygen inom branschen. Vi arbetar med automationslösningar, industriell IT mot process-, produktions och verkstadsindustrier över hela landet. Uppdragen varierar från enstaka automationsuppdrag till kompletta leveranser inom samtliga industrisegment. Om du har rätt kompetens och intresse kommer det även finnas möjlighet att utvecklas inom projektledning med ansvar för teknik och ekonomi i projekt.

Vi söker

Vi söker dig som har några års erfarenhet av att arbeta som automationsingenjör eller motsvarande. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att programmera industriella styrsystem av olika system som ex. Siemens, ABB m.m, Servodrifter, HMI, SCADA och konfigurering av olika nätverk. Om du arbetat med elkonstruktion i exempelvis AutoCad, ElproCad eller ePlan är det mycket värdefullt.

För att trivas i rollen som konsult hos oss tror vi att du är en person med en väl utvecklad social kompetens och som tycker att mötet med andra människor är både spännande och stimulerande. Du vill ha roligt på jobbet och ser samarbetet med kollegor och kunder som en naturlig del av vardagen. Du är stolt över din kompetens men ödmjuk inför andra människor. Du har förmågan att arbeta på ett strukturerat sätt och känner ett stort ansvar för det du gör samtidigt som du har en god förståelse för kraven på måluppfyllelse och lönsamhet

Det lilla extra

För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då du på sikt kan få ta ansvar för större och mer komplexa uppdrag vilket innebär eget kundansvar, budgetansvar samt personalansvar i projekt.

Vi på Rejlers bryr oss om varandra och vår hälsa och har därför en generös friskvårdspeng och många gemensamma aktiviteter. Vi lever och jobbar enligt våra ledord passionate, empowered och healthy.

Välkommen med din ansökan! 

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. På Rejlers strävar vi efter att alltid överträffa våra kunders förväntningar. Med över 2000 passionerade tekniska specialister i Norden, designar vi hållbara och digitala lösningar som skapar värde för våra kunder och deras affär. Vi fortsätter att växa med våra kunder och finns idag på 80 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2016 omsatte Rejlers 2,3 miljarder kronor och B-aktien är noterad på NASDAQ Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Dela detta jobb

Automationsingenjörer till Gävle, Hofors och Borlänge

Rejlers Sverige AB