teknikjobb.se

Automationsingenjör till Umia Syd!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-17

Ansök nu

Automationsingenjör till Umia Syd!

Vill du arbeta på Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag? Umia erbjuder smarta installationslösningar som skapar energieffektiva installationslösningar för framtiden! Vi söker dig som arbetar med liknande arbetsuppgifter idag och är redo för nästa steg i karriären! Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker!

Om tjänsten

UMIA är ett installationsföretag med huvudkontor i Ystad. Umia-koncernen har ca 850 anställda och kontor på 10 orter i Sverige. Automationsavdelningen består av sju ingenjörer/tekniker och fem elektriker/automatikskåpbyggare. Företaget har egen skåpbyggnation och samarbetar med resten av företaget för att utföra installationer i anläggningar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Umia. Umias intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med Fastighetsautomation. Dina arbetsupgpgifter innefattar:

 • Delprojektledning
 • Utredning till programmering
 • Driftsättning av DUC- system

Vi söker dig som

 • Har teoretiska kunskaper motsvarande högskole- eller gymnasieingenjör inom El och Automation

 • Har arbetat med fastighetsautomation och har kunskap om ventilation och VS

 • Har projekterat och programmerat DUC-system

 • Har B-Körkort, egen bil är en fördel.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en social, driftig problemlösare med ett stort tekniskt intresse. Du måste vara flexibel och ha kundfokus. Det är viktigt att du arbetar strukturerat och kan dokumentera ditt arbete.

Övrig information

 • Start: Augusti 2020

 • Omfattning: Heltid, 6 månader med chans till överrekrytering eller förlägning

 • Placering: Ystad

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Axis önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Umia levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik, sprinklerteknik och säkerhetsteknik. Företaget levererar också projekteringstjänster via Umia Teknikkonsult.

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Företaget finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö och Trelleborg. Dessutom finns Umia Sprinkler AB och Umia Säkerhet AB i företagsgruppen, vilket ger bolagets breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

 

Dela detta jobb

Automationsingenjör till Umia Syd!

Academic Work