teknikjobb.se

Automationsingenjör till Rejlers!

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Automationsingenjör till Rejlers!

Brinner du för att utveckla de bästa automationslösningarna? Vill du arbeta i en roll där du får utlopp för ditt tekniska intresse samtidigt som du arbetar med många kontaktytor både internt och externt? Vill du arbeta hos ett av nordens största teknikkonsultbolag med över 2000 kollegor? Då kan rollen som Automationsingenjör på Rejlers i Norrköping vara tillfället för dig!

Om tjänsten

Som konsult på Rejlers ingår du i ett nationellt nätverk och utvecklas och samarbetar med kunniga kollegor i en dynamisk miljö. I rollen som automationsingenjör involveras du i projektens alla steg, från projektering till driftsättning och service. Projekten kan vara både stora och små och arbetet sker både in-house och ute hos kund. Arbetet som Automationsingenjör sträcker sig från kravställning och den första analysen till driftsättning och innefattar allt från systemutveckling, programmering, konstruktion, kundanpassningar till produktunderhåll av mät- och styrsystem. I tjänsten ingår även systemdokumentation, säljstöd, offertarbete, driftsättning, service samt livscykelhantering av befintliga system.

Gruppen i Norrköping består i dagsläget av 17 konsulter, samtliga med gedigen kompetens inom industri, och en bra mix av maskiningenjörer, automationsingenjörer, projektledare och elkonstruktörer. Vårt kundområde sträcker sig mellan Norrköping och Södertälje varför resor i tjänsten kan förekomma. 

Vi söker dig som

  • Har minst tre års erfarenhet av automation och som brinner för detta spännande område
  • Har en teknisk utbildning från högskola eller motsvarande (lägst YH-utbildning mot PLC och/eller automation)
  • Har erfarenhet av PLC programmering (Siemens S7 och PCS7 eller ABB 800xA, övriga programmeringsverktyg är meriterande)
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Vem är du

  • Du gillar människor och är relationsskapande och resultatmedveten
  • Du arbetar på ett affärsmässigt sätt och sätter kunder i fokus
  • Du har ett helhetsperspektiv och en förmåga till att se möjligheter
  • Du är en lagspelare som både vill lära och bjuda på din kunskap
  • Vi söker dig som är positiv, har ett framåtdriv och ett gediget intresse för teknik 

Övrig information

Tillträde: Hösten 2018

Placeringsort: Norrköping

Omfattning: Heltid, tillsvidare 

Att arbeta hos Rejlers

Som anställd på Rejlers erbjuds du en sund arbetsmiljö med tydliga värderingar och konsulten i fokus. Du erbjuds en utvecklande roll och Ditt arbete hos oss kommer direkt att påverka vårt mål att tillsammans skapa förutsättningar för ett hållbart samhälle.

Du kommer att vara en del av en öppen och välkomnande atmosfär samtidigt som du arbetar i en framtidsinriktad verksamhet med starkt förbättringsfokus. Rejlers värnar om sina anställda och engagerar sig för att skapa ett så bra arbetsklimat som möjligt för att du som anställd ska trivas och utvecklas.  

Divisionschef Magnus Persson om divisionen Industry:

På Rejlers har vi en lång tradition av att genomföra industriprojekt runt om i Norden. Divisionen består idag av ca 300 medarbetare fördelade på ett 40-tal orter i Sverige. Våra industrikonsulter erbjuder tekniska lösningar och system för att effektivisera, automatisera och utveckla industrins processer och produkter. Vi finns med hela vägen från planering, konceptutformning och analys till projektledning, konstruktion, implementering, driftsättning och underhåll. Rejlers bedriver även ett innovations- och utvecklingsarbete för att hjälpa kunder att ta fram nya produkter och system samt erbjuder leverans av hela projekt eller maskiner.

Kontaktperson

Vill du skapa en karriär hos Rejlers? Då rekommenderar vi dig att ansöka så snart som möjligt då urval sker löpande. Har du frågor eller funderingar runt processen? Vänligen kontakta rekryterande chef Jonas Viklund via jonas.viklund@rejlers.se

Jonas Viklund
Gruppchef Technology
jonas.viklund@rejlers.se
+46 720 50 33 80

Dela detta jobb

Automationsingenjör till Rejlers!

Rejlers Sverige AB