teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Automationsingenjör - som vill arbeta med spännande projekt!

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Automationsingenjör - som vill arbeta med spännande projekt!

Är du automationsingenjör/automationstekniker som vill arbeta brett med allt från industri-, energi till fastighetsautomation? Trivs du att arbeta i projektform, i en roll där du kan bidra som specialisten och samtidigt vara med från start till driftsättning? Då har vi drömjobbet för dig! AutomationsGruppen är projektföretaget med en lång tradition av automation - det lilla företaget med dom stora kunderna. Hos oss kan du se fram emot en varierad vardag med stor möjlighet till utveckling.

Nu söker vi en automationare!

Vi på AutomationsGruppen…

agerar som fabrikatsoberoende leverantör och integratör av automationslösningar till industrier, fastigheter, statliga och kommunala verk. Med en uttalad vilja och ambition att lyssna till våra kunder, erbjuder vi skräddarsydda applikationer. Vi satsar på långsiktiga kundrelationer och ett nära samarbete med våra leverantörer.

Vi är placerade strax utanför Landskrona, närmare bestämt Häljarp. Vi är i dagsläget ca 12 personer som omsätter ca 28 miljoner. Våra kunder är stora uppdragsgivare såsom Tetra Pak, Alfa Laval, Malmö stad, NCC, Regionsfastigheter, Specialfastigheter mm.

Som Automationare hos oss…

blir du en del av ett kompetent och teknikintresserat gäng automationare som alltid har kunden i fokus. Vi är inget uthyrningsföretag utan ett projektföretag som löser projekten tillsammans. Som Automationare hos oss, kommer du att arbeta i projektform och inom varierande branschområden, allt från maskin-, process-, energi- till komplex fastighetsautomation. I dina arbetsuppgifter ingår PLC- och HMI-programmering samt att bidra in i projekten med allt från kundkontakt till att vara med vid driftsättning. Du kommer att lära dig mycket hos oss och vi lovar att du får utmaningar!

Arbetet kan innehålla resor, främst inom Sverige.

Vi prioriterar ett stort teknikintresse och engagemang…

och vi tror att du har några års erfarenhet av att arbeta med automation i projektform. Eller så kanske du är elingenjör som har erfarenhet av programmering och vill utveckla dig vidare inom automation?

Våra branschområden inom automation är Fastighetsautomation, Mediaförsörjning, Infrastruktur, Energi och Industriautomation. Vi förväntar oss inte att du har erfarenhet av alla områden men en nyfikenhet att lära dig mer och ett stort teknikintresse. Kunskaper i fastighetsautomation är dock meriterande.

Som person är du prestigelös och uppskattar att arbeta i det lilla bolaget med korta beslutsvägar. Vi ser gärna att du är bosatt kring Landskronatrakten.

Utbildningskrav:

Gymnasial el-utbildning med påbyggnadsår inom automation alternativ Högskoleingenjör inom automation. Vid redan längre erfarenhet av automation godtas andra utbildningar.

Ansök redan idag…

genom att enkelt ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande med sista ansökningsdag 2022-01-31. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor vänligen kontakta

Anders Juhl – anders.juhl@automationsgruppen.se, tel. 0709-75 40 65

Niklas Henriksson – Niklas.henriksson@automationsgruppen.se, tel. 0708-79 44 07

Anställning hos: AutomationsGruppen AB

Omfattning: heltid

Start: enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logga
Automationsingenjör - som vill arbeta med spännande projekt!

Roi Rekrytering Sverige AB