teknikjobb.se

logga

Automationsingenjör/Projektingenjör till expansiva PA Solutions

Ansök nu

Automationsingenjör/Projektingenjör till expansiva PA Solutions

Drivs du av utmaningar? Vi söker dig som vill och kan bidra till ett välrenommerat, framgångsrikt och globalt ingenjörsföretags expansiva etablering på den skandinaviska marknaden. Ta chansen att utvecklas i takt med vår fortsatta expansion och tillväxt!

Process Automation Solutions är en ledande global och oberoende leverantör av kompletta automatiseringslösningar för process- och tillverkningsindustrin. Vi designar och integrerar skräddarsydda helhetslösningar/styrsystem utifrån våra kunders behov och krav.

Din roll

Som automationsingenjör/projektingenjör blir du en del av ett tajt team och du kommer in i ett tidigt skede i PA Solutions hårt satsande skandinaviska dotterbolag. Som automationsingenjör/projektingenjör hos oss fungerar du som specialist i våra kunders automationsprojekt relaterat ex. produktivitetsförbättring, produktionssäkerhet och andra typer av förbättringar relaterat drift, effektivitet etc. Våra kunder utgörs i huvudsak av företag verksamma i processindustrin (förpackning, life science, läkemedel, livsmedel) men även inom tillverkningsindustrin. Projektens storlek och fokus varierar - kunden har oftast en ambition eller ett mål - det är vår uppgift att ta fram en lösning. Ett typiskt projekt kan vara allt från att en kund vill öka produktionen i en produktionslinje till en kund som står i begrepp att bygga en ny produktionsanläggning. Vi är en systemoberoende leverantör – vår produkt är våra medarbetares kompentens och vårt fokus är att hitta och specificera lösningar på våra kunders behov.

Rollen är placerad vid vårt skandinaviska huvudkontor i Malmö. Då våra kunder/projekt finns utspridda runt om i Skandinavien kan resor i tjänster förekomma. Du rapporterar direkt till Regional Manager Scandinavia som likt du är placerad vid kontoret i Malmö.

Din bakgrund

Med hjälp av din goda kunskap i automation/maskinstyrning samt din förmåga att se möjligheter gör du våra kunder och deras processer bättre. Vi söker dig utifrån din goda sociala kompetens har god hand om såväl kunder, kolleger och samarbetspartners. Då våra befintliga och potentiella kunder finns inom process-/förpacknings- och tillverkningsindustrin är det viktigt att din erfarenhet speglar våra kunders verksamheter och branscher. Du har goda projektledande egenskaper i kombination med erfarenhet av projekt relaterat förbättring och/eller nyutveckling.

Kvalifikationer:

  • Minimum 3 års erfarenhet av automation inom process-, förpacknings- och/eller tillverkningsindustrin

  • God erfarenhet av styrsystem generellt och Siemens/SIMATIC specifikt (Step7, PCS7, WinCC och Tia Portal)

  • Eftergymnasial utbildning inom el, styr- och reglerteknik, industriell automation eller liknande

  • Körkort B

  • Obehindrad svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du tidigare jobbat som konsult eller på annat sätt fungerat som leverantör/kundkontakt – det viktigaste är dock att du har god hand med kunder och en förståelse för deras verksamhet och förväntningar.

Vi erbjuder

Vi är ett renodlat ingenjörsbolag startat av två tyska ingenjörer 1986, från dag ett och fram till idag har vi ägts och drivits av ingenjörer. Nu cirka 35år senare har vi vuxit till cirka 1400anställda runt om i Europa, Amerika och Asien. När du blir en del av oss blir du dels en del av ett stort internationellt och ingenjörsdrivet konsultbolag, samtidigt som du blir en del av ett relativt nystartat och hungrigt skandinaviskt dotterbolag, som likt moderbolaget leds av ingenjörer. Det skandinaviska dotterbolaget är idag en mindre enhet, vilket i sin tur innebär att du får möjligheten att vara med att skapa vår gemensamma framgång och ges goda möjlighet att påverka din roll och karriär. Du får samtidigt den trygghet och tillgång till det goda renommé och den stora tekniska kompetens och erfarenhet som ett stort och väletablerat bolag har att erbjuda. Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig vidareutbildning och vi har goda möjligheter att forma din tjänst utifrån din kunskap och erfarenhet såväl som specialintressen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227.

Mer om Process Automation Solutions

Process Automation Solutions är en av de ledande globala och oberoende leverantörerna av kompletta automatiseringslösningar för process- och tillverkningsindustrin. Vi designar och integrerar skräddarsydda helhetslösningar/styrsystem utifrån våra kunders behov och krav. Vi har utfört våra tjänster med stor expertis och framgång sedan 1986. Våra ingenjörer är specialister inom sina respektive områden och länkar samman de olika disciplinerna – automation kan bara fungera som ett komplett system! Det är därför vi alltid levererar genomtänkta helhetslösningar, skräddarsydda för att möta våra kunders krav.
Storleken på vårt företag vittnar om framgången med vår strategi och våra lösningar. Från ett litet ingenjörskontor har vi utvecklats till ett företag med anställda på kontor över hela världen

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss och våra tjänster: www.pa-ats.com

Dela detta jobb

logga
Automationsingenjör/Projektingenjör till expansiva PA Solutions

Roi Rekrytering Sverige AB