teknikjobb.se

Logga

Automationsingenjör - Örnsköldsvik

Företag Pöyry
Ort
Utgår

2018-06-17

Ansök nu

Automationsingenjör - Örnsköldsvik

Pöyry är ett internationellt konsult- och ingenjörsföretag. Vi erbjuder smarta lösningar inom kraftproduktion, transmission & distribution,  skogsindustri, kemi & bioraffinering, gruv & metall, transport och vatten. Pöyrys nettoförsäljning 2016 var 530 miljoner euro och företaget är noterat på Nasdaq Helsinki (POY1V).

Omkring 5 500 experter. 40 länder. 130 kontor.

På Sundsvalls/Örnsköldsviks el-, instrument- och automationsavdelningen (ELIA) är vi idag 16st konsulter. För att möta kundernas behov behöver vi förstärka vår ELIA-avdelning med personal som har erfarenhet av projektering av styrsystem. Vi sitter i nya moderna kontor nära centrum med möjlighet till bra kommunikationer. På kontoret är vi ca 40st konsulter som förutom ELIA arbetar inom disciplinerna Process, Projektledning och Rör- och anläggning.

Om tjänsten
I rollen som konsult inom ELIA får du arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i varierande uppdrag och med den senaste tekniken. En stor del av uppdragen riktar sig mot papper- och massaindustrin och energisektorn men du arbetar även i projekt mot andra branscher. Tjänsten innebär en möjlighet för dig att få insyn i stora system och avancerade anläggningar.

Du arbetar med layoutarbeten, detaljkonstruktioner, ombyggnationer samt förprojekt antingen i enskilda kortare uppdrag eller som deltagare i större industriprojekt. Där dina egna kunskaper inte räcker till finns stöd att få från kollegor i gruppen.

Din profil 
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från arbete som teknikkonsult eller från tjänst inom processindustrin. Du bör vara Högskole- eller Civilingenjörer med inriktning mot el/automation.

Som person bör du ha god samarbetsförmåga och vara handlingsorienterad. Då kundkontakt är en naturlig del i tjänsten är det viktigt att du känner dig bekväm i mötet med nya människor. För att leva upp till våra kunders förväntningar är det även centralt att du är bra på att arbeta mot uppsatta mål, är leveransorienterad och att du tar ansvar för ditt resultat.

Krav är att du förutom Autocad även behärskar några Automationsprogram som ABB 800xA, Siemens S7, PCS7 eller andra automationssystem.

Då tjänsten innebär en stor del kommunikation krävs det att du har goda kunskaper i så väl Svenska som Engelska, både i tal och skrift.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Henrik Ivarsson, Ansvarig Ö-vik; henrik.ivarsson@poyry.com.

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickar du in genom att följa länken ”Please apply here” här nedan.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Automationsingenjör - Örnsköldsvik

Pöyry