teknikjobb.se

Automationsingenjör med intresse för ny teknik till Linköping

Ort
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Automationsingenjör med intresse för ny teknik till Linköping

Vill du vara i förgrunden av den moderna industrins trender och teknik? Är du en driven ingenjör med flerårig erfarenhet av automation? Då kan du vara den vi söker till Rejlers i Linköping!

 

Vi fortsätter att expandera inom affärsområdet Smart Industry. Det handlar om att hjälpa kunden under sin digitaliseringsresa med formulering av vision och strategier till organisationsförändringar och implementation av tekniska lösningar, där vi använder verktyg som molnlösningar, IIoT, Analytics, prediktivtunderhåll, Machine Learning, digitala tvillingar för att våra kunder ska realisera sin vision om Industri 4.0 och Digitala Fabriker.

Inom affärsområdet Smart Industry finns expertkunskaper i bl.a. produktionsprocesser, end-to-end integrationslösningar, data management, arkitektur och mjukvaruutveckling. Vi erbjuder helhetsåtaganden i projektform, och även deltagande som teknikkonsulter i kundens organisation.

Vem är du?

Vi söker dig som har gedigen bakgrund inom automation och har ett genuint intresse av den nya tekniken. Du har flerårig erfarenhet av utveckling och leverans av tekniska lösningar, och kanske erfarenhet av VR/AR eller Machine Learning, men det viktigaste är drivet att lära sig och engagemanget att hjälpa kunden lösa sina utmaningar. Därför bör du ha minst 4 års erfarenhet av:

  • PLC programmering (Siemens S7 och PCS7 eller ABB 800xA)
  • SCADA

Har du dessutom erfarenhet av någon eller några av nedanstående är det mycket meriterande:

  • Python
  • Azure eller AWS
  • Deep Learning ramverk (t.ex. TensorFlow)
  • Unity, Unreal eller ARKit

Som person ser vi att du är utåtriktad, drivande och engagerad i det du gör. Du tycker om att ta egna initiativ och trivs med att jobba i en kreativ miljö. Du är noggrann och strukturerad och tycker om att lösa problem i grupp, liksom att hitta lösningar på egen hand. Eftersom vi jobbar i team med blandade kompetenser som löser uppgifter hela vägen från analys, design och utvecklingsfasen till test och idrifttagande hos kund, är det viktigt att du också har en god social kompetens, samt lätt att samarbeta i projektgrupp.

Du har förståelse för att våra tekniska lösningar har ett värde först när kunden får avkastning på sin investering. Du gillar rollen som konsult och du förstår vikten av att dela med dig av din kunskap till både kunder och kollegor.

Rejlers är en av Nordens stora teknikkonsulter. 2 000 experter som arbetar med projekt inom Energy, Buildings, Industry, Infrastructure och Telecom. Hos oss möter du specialiserade ingenjörer med bredd, spets och inte minst energi som skapar resultat. Vi finns idag på 75 orter runt om i Sverige, Finland och Norge. År 2017 omsatte Rejlers 2,5 miljarder kronor och B-aktien är noterad på Nasdaq Stockholm. Kom och väx med oss! Designing your future. Today.

Dela detta jobb

Automationsingenjör med intresse för ny teknik till Linköping

Rejlers Sverige AB