teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.
Sektionen NGB har som primär verksamhet att transportera och krossa råmalm efter uppsatta produktions- och kvalitetsmål. I sektionens uppdrag ingår också att underhålla fasta anläggningar för tappning, transport och krossning.

Om tjänsten

Vi söker nu automationselektriker till vår arbetsplats inom sektionen Norra Gruva Bergtransport. Hos oss arbetar du i ett engagerat och inkluderande team med utgångspunkt från huvudnivå 1365 i Kirunas underjordsgruva. Du kommer ingå i ett arbetslag med ett tjugotal medarbetare med varierande skiftformer och kompetenser där ditt arbete understöds av våra planerare, systemtekniker samt i nära samarbete med underhållsingenjör.
Som automationselektriker hos oss arbetar du främst med underhåll och utveckling av våra fasta anläggningar bestående av spårnivå, krossar och transportörer, samt är behjälplig med insatser mot bergspelen.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som ser dig själv som lösningsorienterad, med god samarbetsförmåga och ett inkluderande arbetssätt. Vi ser gärna också att du är utvecklingsinriktad och gillar att dela med dig och utveckla din kompetens med dina kollegor. Du är säkerhets- och kvalitetsmedveten med meriterande gruvvana.
Du har slutförd gymnasieutbildning, eller motsvarande, med inriktning mot elteknik samt några års erfarenhet av yrket. B-körkort är också ett krav.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Välkommen in med CV och personligt brev senast 3/11 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Viktor Mikko 0980-649 18.
Skiftform: Dagtid, 5-dagars vecka. Dagtid, 4-dagars vecka.
Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring.
Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Automationselektriker till Kiruna underjordsgruva

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Dela detta jobb