teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ NIBE AB

Underhållsavdelningen består av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av maskinparken inom framförallt produktionen av barskaminer.   

OM TJÄNSTEN

Som Automationselektriker arbetar du med att ständigt förbättra tillgängligheten i vår maskinpark. I arbetsuppgifterna ligger tyngdpunkten på felsökning vid maskinstopp samt på förebyggande underhåll främst inom elektronik, men också visst mekaniskt underhåll kan förekomma. Stort fokus ligger på att avhjälpa själva grundproblemet och inte endast symptomen vid fel och brister som orsakar eller kan orsaka produktionsstörningar. Underhåll arbetar normalt dagtid men skift eller beredskap kan förekomma under perioder.

DIN BAKGRUND

Vi söker en engagerad person med goda tekniska kunskaper. Vi tror att du är praktiskt lagd och har ett extra intresse för såväl styrsystem och reglerteknik som datorteknik och nätverkssystem. Du har även ett intresse av modern underhållsteknik och drivs av att hålla saker igång. Som elektriker bör du ha god vana av felsökning och felanalys. Erfarenhet av felsökning i PLC/PC-baserade styrsystem eller ethernet-konfigurationer är starkt meriterande. Du måste kunna arbeta självständigt vara noggrann och ta egna beslut.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast 31 maj 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE 

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer  mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkomna! 

KONTAKTPERSONER

Björn Göthe

Produktionstekniker Contura

0433-27 30 00

bjorn.gothe@contura.se

Henrik Gunnarsson

Underhåll och reparation

0433-27 30 00

henrik.gunnarsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
AUTOMATIONSELEKTRIKER PÅ NIBE AB

NIBE AB