teknikjobb.se

Om jobbet
Arbeta i en av Sveriges vackraste miljöer, på ett innovativt företag inom långsiktiga såväl som ambulerande uppdrag för skärgårdens marina elförsörjning.

Är du en skicklig problemlösare inom automation, utbildad elektriker och har en god känsla för service? Vi söker en nytänkande automationselektriker för att ytterligare stärka vårt team.

Jobbet vi erbjuder
Som eltekniker på El & Marinteknik AB utför du installationer och reparationer inom industrin och åt den kommersiella yrkessjöfarten i Stockholms skärgård, med fokus på olika sorters automatiklösningar, kundanpassande Gen.sets, integrerade system för larmhantering, el-konverteringar och övervakning. Du utgår från vår verkstad på Djurgårdsvarvet och tar dig med servicebil ut till våra kunder.

Uppdragen varierar och har ofta en komplexitet som kräver systemförståelse och felsökning inom automation. Det kan vara ambulerande jobb då du med kort varsel åker ut till kunder som är i behov av vår hjälp, men även i projekt över längre tid då du ensam eller i team arbetar på uppdrag ute hos kund. Du kommer därmed både samarbeta med våra andra erfarna eltekniker, men också ansvara för självständiga uppdrag vid behov.

Är du rätt person?
Vi söker dig som är trevlig med ett genuint intresse för service och el. Vårt grundkrav är att du är en utbildad elektriker med minst B-körkort. Du behöver ha erfarenhet som industrielektriker eller från andra automationsarbeten och det är meriterande om du har PLC-vana och/eller vana från AutoCAD eller liknande.

Du är lösningsinriktad och intresserad av att utvecklas i rollen som eltekniker eftersom vi sällan vet vad problemet är innan vi kommer på plats. Du räds inte att ta för dig och du kan fatta snabba beslut när det krävs. Du är initiativrik och trivs i ett högt arbetstempo med varierade uppdrag. Därför är du också flexibel och stresstålig med en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

På El & Marinteknik vill vi alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga support. Vi söker därför dig som har ett utmärkt servicetänk och är en stjärna på att samtidigt vara både professionell och äkta i ditt kundbemötande. I vår vardag arbetar vi ofta med internationella kunder så du bör behärska svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Din ansökan
Om du känner att du kan skriva under på ovan beskrivningar så kan vi erbjuda dig ett arbete i en av Sveriges mest attraktiva miljöer, i en bransch som ständigt utvecklas och där vi har en stark position i framkant, nu och i framtiden.

El & Marinteknik AB erbjuder kunder inom den kommersiella fartygsbranschen och industrin service och helhetslösningar inom området el.

Vi vågar påstå att under våra 12 år som verksamma i branschen har vi utfört det mesta inom marin el. Allt från periodiskt underhåll och kontroller till totalentreprenad i el-konverteringsprojekt. Vi strävar alltid efter en position i framkant och en stor del av vår framgång består av att vi med innovativa lösningar och produkter säkerställer driften och därmed framgången för våra kunder.

Välkommen med din ansökan!

Automationselektriker

Företag El & Marinteknik
Ort
Utgår

2021-05-03

Ansök nu

Dela detta jobb