teknikjobb.se

Automation Engineer

Företag Valmet AB
Ort
Utgår

2021-06-13

Ansök nu

Automation Engineer

Automationsingenjör, Sundsvall 

Är du redo för nästa steg i din karriär? Vi söker nu en driven, innovativ och tekniskt intresserad Automationsingenjör till vårt växande team i Sundsvall. 

Om tjänsten 

Som automationsingenjör hos oss kommer du att ingå i gruppen Service Products and  Process Support. I arbetet ingår bland annat migrering mellan gamla och nya system i våra kunders anläggningar Även vidareutveckling av befintliga system kommer att ingå arbetet. Tjänsten innebär mycket varierande uppgifter och du kommer att ha täta kontakter med ett flertal andra enheter inom Valmet lokalt och globalt. 

Vi Söker

Vi söker dig som har teknisk utbildning inom el och automation från högskola eller med några års industriell erfarenhet i liknande befattning. Har du kunskaper och erfarenheter från projekt inom automation är det meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom något av områdena: PLC, HMI, motorstyrning och instrumentering. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. 

Som person är du utåtriktad och kommunikativ. Du är en duktig relationsbyggare, både internt och externt. Du har intresse för automation och mekanik. Tjänsten kräver att du är proaktiv och engageras av nya utmaningar och att ha hela världen som arbetsfält därmed blir resor en naturlig del av tjänsten. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett fritt, ansvarsfullt och stimulerande arbete i ett team av engagerade och skickliga medarbetare i en spännande och internationell bransch med stora utvecklingsmöjligheter.  

Som anställd på Valmet får du tillgång till en flora av förmåner så som t.ex. träning på arbetstid, kompetensutveckling och flexibla arbetstider. Vi investerar i att utveckla vår personal, speciellt vad gäller ledarskap, välbefinnande och hållbarhet.  

Välkommen att söka,  sista ansökningsdatum är den 13:e juni 2021.

För ytterligare information om tjänsten kontakta Jörgen Lundberg, Senior Manager, Machine Design, jorgen.lundberg@valmet.com 070-5541504 

För information om rekryteringsprocessen kontakta Beatrice Lampinen, HR Generalist, 060-165088 

When everything works together

Valmet is where the best talent from a wide variety of backgrounds comes together. With more than 14 000 professionals around the world, we are the leading global developer and supplier of technologies, automation and services for the pulp, paper and energy industries. Our commitment to moving our customers’ performance forward requires creativity, technological innovations, service know-how – and above all, teamwork.

Dela detta jobb

Automation Engineer

Valmet AB