teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Autoexperten/KGK söker en excelkunnig produktspecialist till Reservdelar i Malmö

Företag KG Knutsson AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-06

Ansök nu

Autoexperten/KGK söker en excelkunnig produktspecialist till Reservdelar i Malmö

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 400 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. På Autoexperten jobbar vi långsiktigt för att få bilar att leva längre genom att underhålla, serva och reparera. Vi har dessutom en trygghet och styrka med KG Knutsson AB i ryggen, ett familjeägt bolag som har drygt 950 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor. Läs mer om oss på www.autoexperten.se / www.kgk.se eller på våra sociala medier.

KGK är en stark aktör på den svenska fordonsmarknaden och en självklar leverantör av eftermarknadsprodukter- och tjänster. En viktig del av vår affär är reservdelsaffären.

Rollen som Produktspecialist innefattar ett brett område med en mängd varierande arbetsuppgifter, de flesta i IT miljö. Du ansvarar tillsammans med Produktchefen för att vår kedja Autoexperten har rätt sortiment till rätt pris, att reservdelen är kopplad till rätt bil med text och bild. 

Tjänsten innebär att du är stationerad på vårt kontor i Malmö. Du rapporterar till vår Affärsenhetschef för Affärsenheten Reservdelar. Du reser en del i tjänsten, till exempel besöker du konferenser, mässor och andra kundrelaterade aktiviteter.

Din profil

Du kommer att arbeta med stora mängder produktdata; du säkerställer att informationen finns, ligger rätt i databasen och är sökbar. Stora delar av arbetet sker i Excel, det är därför en förutsättning att du har mycket god kunskaper och vana av att  hantera stora mängder data för att lyckas i denna roll.

Som person är du mycket entusiastisk, drivande och resultatorienterad. Du utför ditt arbete noggrant och ansvarsfullt och är mån om att leverera. Eftersom rollen innefattar många kontaktytor är du en öppen och social person som trivs i ett lagarbete. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Sist men inte minst så ser vi gärna att du har en bakgrund inom fordonsbranschen.

Vi erbjuder dig:

• Stark och stabil arbetsgivare
• Goda utvecklings- och utbildningsmöjligheter
• Gott klimat och stor frihet under ansvar

Mer information

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare
Placeringsort: Malmö
För mer information om företaget, besök www.kgk.se.
Rekryteringen sker löpande

Ansök idag

Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande. 

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Välkommen med din ansökan!

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

 

Dela detta jobb

Autoexperten/KGK söker en excelkunnig produktspecialist till Reservdelar i Malmö

KG Knutsson AB