teknikjobb.se

Återvinningsarbetare

Företag Gnesta Kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2021-06-15

Ansök nu

Återvinningsarbetare

Arbetsplatsbeskrivning

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa.

Gnesta ligger i Sörmland en dryg halvtimme med tåg från Stockholm central. Vi är drygt 11 000 invånare och har ca 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet.
Du är varmt välkommen att bli en av oss.

Du som vill ha ett jobb där du gör en viktig insats för miljön är välkommen att söka jobb hos oss. Vår kollega ska gå i pension och därför söker vi en ny engagerad medarbetare. Arbetet kan vara förlagd till både kvällar, helger och vardagar.

Arbetsbeskrivning

Vid återvinningsgården arbetar du både självständigt och i nära samarbete med kollegorna samt våra kunder. Arbetet innefattar att möta våra kunder, svara på deras frågor och vägleda dem rätt i hur de sorterar sitt avfall. Du deltar till fullo i det praktiska arbetet med att guida kunder rätt på gården och stöttar och lär kunder i alla åldrar om återvinningens vikt i ett hållbart samhälle.

Andra arbetsuppgifter på återvinningsgården är bland annat sortering och omlastning av avfall, sortering av farligt avfall, kontakt med entreprenörer som hämtar avfall. Även dagligt underhåll och städning av anläggningen är en prioriterad del av verksamheten.

Kvalifikationer

Du ska behärska svenska språket både i tal och skrift. Som person är du praktiskt lagd, serviceinriktad och tar ansvar. Du trivs med att arbeta i team men äger också förmågan att arbeta självständigt och att prioritera arbetsuppgifter när det behövs. Vi lägger stor vikt på hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor samt mot våra kunder. Att du är en driven person är en självklarhet. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

B-körkort är ett krav.
Det är meriterande om du har förarbevis för lastmaskin och farligt gods på väg 1:3, truckkort och erfarenhet av körning med traktor.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Intervjuer och tillsättande av tjänst kan ske löpande under ansökningstiden. Tillträdesstart: September månad eller efter överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2021-06-15
Referensnummer: A1033562

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson

Mirja Sigfalk
Administratör
0158-275 796

mirja.sigfalk@gnesta.se

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Återvinningsarbetare

Gnesta Kommun