teknikjobb.se

Arkitektstudent idag. Medskapare till revolutionerande projekt imorgon? Nu söker vi dig som vill praktisera ett år hos oss på Tengbom i Uppsala.

Du som är en engagerad, nyfiken och skarp blivande arkitekt är ovärderlig, både för oss på Tengbom och för samhällsutvecklingen i stort. Går du i årskurs 3 och är nyfiken på vad en praktik på Tengbom kan ge är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och portfolio (PDF) till oss senast 31 maj.

Praktiken är avlönad och sker vid Tengboms kontor i Uppsala under läsåret 2019-20, det vill säga från augusti-september och fram till sommaren.

Om oss
Välkommen till Tengbom i Uppsala och vårt team av drygt 60 arkitekter och ingenjörer inom många olika kompetenser. Tillsammans drivs vi av nyfikenhet och att utveckla hållbara, värdeskapande och konceptstarka miljöer i riktigt nära samarbete med våra kunder inom både privat och offentlig sektor. Just nu ser vi extra mycket fram emot hösten då vi flyttar till helt nya, egenritade lokaler.

Om dig
Vi söker en arkitektstudent som drivs av samma saker som vi och som vill bidra till utvecklingen av såväl vår arkitektur som till samhället i stort. Du är verkligt engagerad och vill lära dig så mycket som möjligt under tiden hos oss. Självklart är du också en vass blivande arkitekt.

Under praktiken jobbar du nära arkitekter i alla åldrar, med vitt skilda bakgrunder och erfarenheter. Du lär dig om hur det är att jobba på ett av världens med innovativa arkitektkontor*, får massor med praktisk erfarenhet och knyter viktiga kontakter inför framtiden. För rätt person finns alla möjligheter – många av våra medarbetare idag var en gång praktikanter på våra kontor.

Arkitektpraktikant till Tengbom Uppsala

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb