teknikjobb.se

Arkitektstudent idag. Medskapare till revolutionerande projekt imorgon? Nu söker vi dig som vill praktisera ett år hos oss på Tengbom i Malmö.

Du som är en engagerad, nyfiken och skarp blivande arkitekt är ovärderlig, både för oss på Tengbom och för samhällsutvecklingen i stort. Går du i årskurs 3 eller 4 och är nyfiken på vad en praktik på Tengbom kan ge är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och portfolio (PDF) till oss senast 1 juni 2019.

Praktiken är avlönad och sker vid Tengboms kontor i Malmö under läsåret 2019-20, det vill säga från september och fram till mitten av juli.

Om oss
Välkommen till oss i Malmö! Tillsammans med kontoret i Helsingborg utgör vi Tengbom Öresund, en av de största och mest framåtlutade aktörerna i en både expansiv och spännande region. Våra kompetensområden sträcker sig från stadsutveckling och landskap till husarkitektur och inredning. Tillsammans drivs vi av nyfikenhet och riktigt nära samarbete med våra kunder inom både privat och offentlig sektor. Våra egenritade lokaler här i Malmö och i Helsingborg fungerar till stor del som mötesplatser där vi kunskapsdelar, agerar strategiska rådgivare och hittar nya lösningar tillsammans.

Om dig
Vi söker en arkitektstudent som drivs av samma saker som vi och som vill bidra till utvecklingen av såväl vår arkitektur som till samhället i stort. Du är verkligt engagerad och vill lära dig så mycket som möjligt under tiden hos oss. Självklart är du också en vass blivande arkitekt.

Under praktiken jobbar du nära arkitekter i alla åldrar, med vitt skilda bakgrunder och erfarenheter. Du lär dig om hur det är att jobba på ett av världens mest innovativa arkitektkontor*, får massor med praktisk erfarenhet och knyter viktiga kontakter inför framtiden. För rätt person finns alla möjligheter – många av våra medarbetare idag var en gång praktikanter på våra kontor.

Arkitektpraktikant till Tengbom Malmö

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Dela detta jobb