teknikjobb.se

Arkitektstudent idag. Medskapare till revolutionerande projekt imorgon? Nu söker vi dig som vill praktisera ett år hos oss på Tengbom i Karlstad.

Du som är en engagerad, nyfiken och skarp blivande arkitekt är ovärderlig, både för oss på Tengbom och för samhällsutvecklingen i stort. Går du i årskurs 3 och är nyfiken på vad en praktik på Tengbom kan ge är du välkommen att skicka in din ansökan med CV och portfolio (PDF) till oss senast 29 april.

Praktiken är avlönad och sker vid Tengboms kontor i Karlstad under läsåret 2019-20, det vill säga från början av augusti/september till och med juni.

Om oss
Välkommen till Tengbom i Karlstad, det lokala arkitektkontoret som samtidigt tillhör en av Sveriges största och mest framåtlutade aktörer. Vårt team består av 20 arkitekter och ingenjörer som drivs av nyfikenhet och riktigt nära samarbete med våra kunder inom både privat och offentlig sektor. Vi har många spännande uppdrag av olika slag; från hela bostadskvarter i stadsutvecklingsområden, förskolor, skolor, vårdboenden och kontor till industriprojekt och brandstationer.

Om dig
Vi söker en arkitektstudent som drivs av samma saker som vi och som vill bidra till utvecklingen av såväl vår arkitektur som till samhället i stort. Du är verkligt engagerad och vill lära dig så mycket som möjligt under tiden hos oss. Självklart är du också en vass blivande arkitekt.

Under praktiken jobbar du nära arkitekter i alla åldrar, med vitt skilda bakgrunder och erfarenheter. Du lär dig om hur det är att jobba på ett av världens med innovativa arkitektkontor*, får massor med praktisk erfarenhet och knyter viktiga kontakter inför framtiden. För rätt person finns alla möjligheter – många av våra medarbetare idag var en gång praktikanter på våra kontor.

Arkitektpraktikant till Tengbom Karlstad

Ort
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Dela detta jobb