teknikjobb.se

Utbildnings-och jobbcenter

Kåbo växthus och trädgård söker en arbetsmarknadshandledare!

Kåbo Växthus & trädgård är en verksamhet inom Jobbcenter. Vi odlar sommarblommor, perenner och ekologiska grönsaker. Vi sköter grönytorna på vårt eget område och har försäljning av våra produkter samt utför externa jobb på uppdrag av kund. Vi är två arbetsmarkandsandledare för en arbetsgrupp på cirka 20 deltagare.

Ditt uppdrag
Som arbetsmarknadshandledare ansvarar du för arbetsledning av arbetssökande i Växthus och trädgård. Ditt ansvar blir att tillsammans med befintlig handledare (utbildad trädgårdsmästare) leda gruppen och tillsammans med dess deltagare utföra uppdrag och arbetsuppgifter. Du deltar i det dagliga arbetet, stödjer och handleder deltagare med olika stödbehov. Tillsammans med deltagaren och ansvarig arbetsmarknadssekreterare kommer du att sätta upp arbetssökandes mål och delmål för att nå egenförsörjning. Vid trepartsmöten kommer ni att följa upp och revidera uppgjord planering.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har utbildning i stödjande samtal, erfarenhet av trädgårdsarbete och växtodling. Även erfarenhet av handledning av människor i utsatt situation är önskvärt. Meriterande är IT-kunskaper och språkkunskaper utöver svenska.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god ledarskapsförmåga och en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är också bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Emir Zuna, enhetschef, 018-727 70 28, 076- 695 76 11

Facklig företrädare:
Vision Anna Modin, 018-727 68 24

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsmarknadshandledare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-25

Ansök nu

Dela detta jobb