teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare till YLAB i Jönköping

Företag Nåvi AB
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Arbetsledare till YLAB i Jönköping

Till Ylab i Jönköping söker vi en arbetsledare med stort intresse för byggnadsproduktion. Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med Ylab och bli en del av en öppen och dynamisk arbetsplats där professionell och personlig utveckling står högt på agendan?

Utmaningen

Ylab söker dig som vill jobba som arbetsledare, där du kommer driva projekt inom entreprenadarbete inom kommersiella lokaler, till exempel inom kontor, handel, industri och lager. Du ansvarar för att driva projektet framåt enligt tidplan. Din uppgift är att samordna och koordinera arbetet, med kollegor och underleverantörer, se till att det finns material på plats för att utföra arbete, ansvara för riskbedömningar samt ha ett helhetsansvar för att driva projektet framåt och hålla både tidplan och budget mm. Du kommer att få stöttning internt från organisationen från både platschef och projektledare beroende på projektets storlek.

Ylab har kunder i hela södra Sverige vilket innebär att resor och övernattningar är förekommande.

Vem är du?

· Du har erfarenhet av byggnadsproduktion eller besläktad bransch.

· Du besitter en YH- utbildning eller motsvarande erfarenhet.

· Som person är du strukturerad och kommunikativ.

· Du har ett eget driv och ett helikopterperspektiv

· Du är lösningsorienterad och hugger i där det behövs.

· Svenska och engelska

· Körkort B

Om YLAB

YLAB är ett familjeföretag med lång erfarenhet och gedigen kunskap inbyggd i verksamheten. Sedan starten 1977 har bolaget utvecklats kontinuerligt och har idag kapacitet och resurser att ta olika typer av förekommande byggprojekt.

”En förklaring till vår framgång tror vi ligger i vår värdegrund som varit densamma genom alla år och konjunkturer. Den är inte märkvärdig på något vis, däremot ser vi till att den inte bara är en trave tomma ord utan en stabil grund i allt vi gör. Vi håller helt enkelt vad vi lovar, oavsett om det gäller tid, ekonomi eller kvalitet. Vårt mål är alltid en nöjd kund och vi garanterar att vi har engagemanget” och kunnandet för att nå vårt mål.

Du kan vara en av dem. Tveka inte – ansök idag

Dela detta jobb

Arbetsledare till YLAB i Jönköping

Nåvi AB