teknikjobb.se

Arbetsledare till växande byggföretag

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-18

Ansök nu

Arbetsledare till växande byggföretag

Nu söker vi två arbetsledare som vill vara del av ett stort och roligt projekt i Stockholm! Har du erfarenhet av byggen sedan tidigare och förståelse för arbetet? Skicka in din ansökan redan idag! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om tjänsten

Företaget har just nu ett pågående projekt om 80 000 kvadratmeter och söker därför fler medarbetare. Företaget fokuserar mestadels på stora lager och just nu behöver de förstärka styrkan som kommer att arbeta i Rosersberg i Stockholm. De är öppna för att du som söker bor utanför Stockholm så länge du kan vara på plats 5 dagar i veckan (4 övernattningar). De flesta arbetar då in 40 timmar måndag – torsdag lunch och tar sedan helg. Förskjuten arbetsvecka är vanligt.

Hos företaget möts du av en härlig stämning inom arbetslaget, där du nu har möjlighet att bli en del av teamet i rollen som arbetsledare. Du får, utöver möjligheten att vara med på ett stort och spännande projekt, chansen att arbeta tillsammans med ett företag som tar arbetsmiljö på väldigt stort allvar. Företaget har bland annat varit nominerade till Årets tillväxtföretag och ser ljust på framtiden. Du kommer få en introduktion i form av en genomgång av projektet och kontaktpersonerna, efter det förväntas du vara redo att köra igång! Du rapporterar till platschefen som är en senior kollega och uppskattad chef av många andra. Han har varit med vid flera stora byggen tidigare och finns till hands för stöttning.

Tjänsten är en visstidsanställning om 6 månader med goda chanser till förlängning. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en person med tidigare erfarenheter av arbetsledning inom byggprojekt. I rollen som arbetsledare kommer du att arbeta i högt tempo för att säkerställa att projektet fortlöper enligt tidsplanen. I denna tjänst kommer du vara ansvarig för BAS-U och jobba med arbetsmiljö och skyddsombud men även en del med underentreprenörer.

Vi söker även en arbetsledare som kommer att arbeta med egen bemanning, genomförande samt diverse beställningar. I den här rollen kommer man även att hantera underleverantörer, göra egna kontroller samt hjälpa samordnaren vid behov.

Generella arbetsuppgifter för båda tjänsterna är:

 • Ha en dialog med underentreprenörer

 • Leda och fördela arbetet (utan personalansvar)

 • Säkerställa att arbetet flyter på enligt tidsplan

 • Agera ”spindeln i nätet”

Vi söker dig som

 • Erfarenhet av arbetsledning av liknande projekt

 • Genomfört ett projekt med ansvar för BAS-U tidigare

 • Har en bakgrund som snickare eller liknande arbete

 • Arbetslivserfarenhet från byggen och en förståelse för arbetet

 • Utbildning och erfarenhet i BAS-U

 • B-körkort samt egen bil

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då detta förekommer hos alla olika inblandade parter i projektet

Övrig information

 • Start: Omgående, fram till årsskiftet 2021/2022.

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Byggföretaget erbjuder industrier, fastighetsförvaltare och offentlig förvaltning, kostnadseffektiva och kundanpassade ny-,till- och ombyggnader inom givna tids- och kostnadsramar. Detta gör de med kunnande, erfarenhet, flexibilitet, kreativitet, lyhördhet och servicefokuserad omtanke om kunden.

Dela detta jobb

Arbetsledare till växande byggföretag

Academic Work