teknikjobb.se

Gillar du mark och anläggningsprojekt i olika format - stora som små? Vill du jobba i en verksamhet med modern teknik? Då är detta chansen för dig! Utetjänst är ett personligt företag verksamt inom mark och anläggning, grönytor och söker just nu en duktig arbetsledare till sitt team i Göteborg.
 

Rollen
Som arbetsledare kommer du ansvara för att driva mark och anläggningsprojekt. Du kommer att planera och följa upp projekten allt ifrån tidsplan, ekonomi och anskaffa resurser i nära samarbete med bl.a. arbets-/produktionschefen, kalkyl och inköpsfunktioner.

Tjänsten är en direktrekrytering till Utetjänst med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
 

Du erbjuds
Här erbjuds du ett seriöst företag med gedigen kunskap och modern teknik och som månar om såväl sina kunder som sina medarbetare. Som arbetsledare erbjuds du goda villkor, god uppbackning av kollegor och stora möjligheter att utvecklas i din roll.
 

Din profil
För att lyckas i rollen är det meriterande om du har:

• Högskoleingenjörsutbildning inom bygg och VA
• Eller erfarenhet som arbetsledare eller liknande


Vidare har du som person ett öppet och positiv förhållningssätt och är bra att ta människor. Du har en tydlig struktur och har förmågan att föra projekt i mål inom en given tidsram. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Bra att veta!

Tjänsten är en direktrekrytering till Utetjänst med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.
 

Intresserad?
Du söker tjänsten som arbetsledare via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

I denna rekrytering samarbetar Utejänst med TEMP-TEAM. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanie Jadidi, 0708-585510.

Logga

ARBETSLEDARE TILL UTETJÄNST!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb