teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ARBETSLEDARE TILL RÖRTEKNIK – MARKRELINING

Ort
Utgår

2023-02-27

Ansök nu

ARBETSLEDARE TILL RÖRTEKNIK – MARKRELINING

Är du redo för ett nytt jobb inom vatten och avlopp? Vill du vara en del av en avdelning där engagemang och arbetsglädje är en stor del av vardagen? Där egna initiativ uppmuntras och din ledarskapsförmåga sätts på prov? Då ska du söka vår lediga tjänst som arbetsledare inom rörteknik!

Att arbeta på Puls avdelning rörteknik

Som en del av rörtekniksteamet arbetar du i första hand med ledningsförnyelse. Vårt fokus ligger på ledningsrenovering genom schaktfria metoder (relining) samt brunnsrenovering.

I rollen som arbetsledare kommer du att vara delaktig under hela processen – från projektering och kalkylering till genomförande och resultatåterföring. Din arbetsdag kommer att vara omväxlande och händelserik, där du kommer att få ta ansvar i ett företag som ständigt utvecklas.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och leda både små och stora projekt där du arbetar med ledningsförnyelse av allmänna va-anläggningar med schaktfri teknik. Arbetet innebär att du tillsammans med projektledaren går igenom projektets förutsättningar, tar fram arbetshandlingar, tidsplan, underlag till budget samt upphandling av material och underentreprenörer.

  • I arbetet ingår även att du:
  • Planerar resurser
  • Samordnar arbetsmiljön
  • Upprättar TA planer
  • Deltar på platsbesök och projektmöten
  • Bidrar med förslag på förbättringar

Kvalifikationer

I den här tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Vidare ser vi gärna att du har kompetens från entreprenadbranschen och flerårig erfarenhet från större projekt inom vatten och avlopp. Kanske har du arbetat som arbetsledare i större entreprenader? Det är till din fördel om du har goda kunskaper inom va-teknik och produktion men även inom arbetsmiljö.

 Meriterande kunskaper:

  • Eftergymnasial teknisk utbildning med inriktning på va
  • Utbildning inom BAS-P/BAS-U
  • Utbildning inom arbete på väg
  • Entreprenadjuridiska kunskaper

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha goda ledaregenskaper. Du uppträder affärsmässigt och har lätt för att bygga upp och underhålla kundrelationer. Några egenskaper som kommer att underlätta ditt arbete är om du är strukturerad, initiativrik och kvalitetsmedveten. Du kompromissar inte med uppställda kvalitetsmål i slutprodukten.

Tack vare din framförhållning och planeringsförmåga har du en god överblick över de projekt som är aktiva och kan ta välgrundade beslut med hänsyn till dess konsekvenser. Din förmåga att få dina medarbetare att utvecklas och att arbeta mot gemensamma mål gör dig extra lämplig för den här tjänsten.

Praktisk information om tjänsten

Tjänsten är på heltid och inleds med sex månaders provanställning. Du kommer att utgå från vårt huvudkontor i Staffanstorp där ordinarie arbetstid är måndag-fredag 07.00-16.00. Beredskap ingår i tjänsten.

Lönen sätts efter överenskommelse. För din trygghet har Puls kollektivavtal enligt tjänstemannaavtalet för transportföretagen.

Frågor?

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Roger Linde på roger.linde@pulsab.se eller 046-257858.

Skicka in din ansökan redan idag!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan utgångstiden för denna annons. Därför rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 1 februari 2023.

Skicka in din ansökan med CV och ett personligt brev där du skriver några rader om varför du skulle passa som arbetsledare hos oss.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
ARBETSLEDARE TILL RÖRTEKNIK – MARKRELINING

Workspace Recruit