teknikjobb.se

Logga

Arbetsledare till Lindbäcks i Göteborg

Företag Lindbäcks
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-17

Ansök nu

Arbetsledare till Lindbäcks i Göteborg

Lindbäcks är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. I nära samarbete med våra kunder och med en stark drivkraft för innovation utvecklar vi miljövänligt och resurssnålt byggande av flerbostadshus i trä – allt för att skapa slagkraftiga och hållbara boenden som motsvarar morgondagens behov. Vi behöver nu fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med och forma vår fortsatta framtida utveckling.

Om tjänsten

Som arbetsledare på Lindbäcks är det du som styr och leder den dagliga driften på byggarbetsplatsen och ansvarar för samordning av aktiviteter och resurser.

Du planerar, styr och fördelar aktiviteter och resurser inom givna ramar för att nå våra mål. Du ansvarar för avstämningar med underentreprenörer och ser till att säkerhetsföreskrifter efterlevs. Du har ett samordningsansvar för egenkontroller och sköter all ritningshantering på arbetsplatsen Du ansvarar för upprättande och uppföljning av arbetsberedningar, samt logistiken på arbetsplatsen. Du arbetar genomgående för att risker i projektet identifieras, kommuniceras och hanteras genom förebyggande åtgärder. Arbetsledarens ansvar är att ha bygget i fokus.

Du arbetar aktivt med kvalitet och arbetsmiljö genom långsiktigt förbättringsarbete och uppföljning av företagets planer och mål. Du förvaltar och förmedlar våra kärnvärden – Engagemang, Drivkraft och Kunskap – till all personal på byggarbetsplatsen, inklusive underentreprenörer.

Du har personalansvar för våra hantverkare på byggarbetsplatsen och coachar i metoder, värderingar och principer. Du utför också avvikelserapportering, utvecklar och följer upp överenskomna standarder. Du rapporterar till Platschef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en stor social kompetens med god samarbetsvilja och bra ordningssinne med bygget och medarbetarna i fokus. Du är tekniskt driven och har förmåga att tolka ritningar och att bereda planerat arbete. Du ska vara närvarande och tillgänglig på arbetsplatsen och motivera och skapa goda grunder för samarbete. Vi vill att du har flera års arbetslivserfarenhet från byggarbetsplatser och att du har förmåga att skapa tillit och trygghet i teamet.

För att lyckas i rollen som arbetsledare tror vi att du har:

  • Arbetat inom byggbranschen i 5 – 10 år varav mint 3 år som ledare.
  • God erfarenhet från att planera, styra och fördela aktiviteter/resurser
  • God erfarenhet av logistik och styrning av materialflöde
  • Utbildning inom Bättre Arbetsmiljö (BAM), BAS-P OCH BAS-U, Heta Arbeten och Säkra Lyft

Meriterande:

  • Erfarenhet av mark & betongentreprenader, i tillägg till att bygga hus.
  • Grundkunskap i entreprenad juridik.
  • Nätverk av hantverkare och underentreprenörer i Göteborgsområdet
  • Erfarenhet av LEAN
  • Erfarenhet av KIVP (visuell planeringsprocess)
  • HLR & hjärtstartare

Placering i Göteborg, arbetsområde Väst.

Låter det här intressant? Välkommen med din ansökan! Vi tar emot ansökningar löpande, i denna rekrytering samarbetar vi med Isakssons bemanning, vänligen skicka in din ansökan via länken

https://www.isakssonrekrytering.se/jobb/117927-lindbacks-bygg-arbetsledare-goteborg/

För frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander 072 300 08 92 eller sophie@isakssonrekrytering.se Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi och bygg.  Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier, BI.

Dela detta jobb

Logga
Arbetsledare till Lindbäcks i Göteborg

Lindbäcks