teknikjobb.se

ARBETSLEDARE TILL CENTRALLAGRET PÅ NIBE AB

Företag Nibe AB
Ort
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

ARBETSLEDARE TILL CENTRALLAGRET PÅ NIBE AB

Centrallagret på NIBE AB hanterar in- och utleveranser samt lagerhållning av komponenter till företagets tre produktionsenheter av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. Lagerverksamheten består idag av ca 30 medarbetare som inom kort kommer att kompletteras med en arbetsgrupp på ytterligare ca 20 personer för produktion och förpackning av reservdelar.

Vi söker nu en produktionsledare som vill vara med och driva denna verksamhet framåt i en kreativ miljö.

ARBETSUPPGIFTER:

Arbetsuppgifterna är helt inriktade på produktionsledning, att leda och fördela arbetet för reservdelspackningen på Centrallagret i Markaryd. Tjänsten innebär främst praktiskt ledarskap men kräver också en administrativ förmåga. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA. Arbetstiderna är dagtid, men kan innebära 2-skift.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en driven, flexibel och naturlig ledare med hög integritet. Du har tidigare arbetat med arbetsledning och personalansvar. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av tillverkande industri.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 20 september 2019. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge
Personalchef Produktion
0433-27 30 00
magnus.ugge@nibe.se

Håkan Friberg
Avdelningschef Centrallagret
0433-27 30 00
hakan.friberg@nibe.se

Dela detta jobb

ARBETSLEDARE TILL CENTRALLAGRET PÅ NIBE AB

Nibe AB