teknikjobb.se

Arbetsledare till bodavdelningen i Jordbro

Arbetsledare till bodavdelningen i Jordbro

Vi söker nu en Arbetsledare till vår bodavdelning i Jordbro. Du kommer att leda en grupp bestående av ca 20 medarbetare i det dagliga arbetet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att samordna, fördela och aktivt se till att avdelningens flöden fungerar ut mot våra kunder.

Du kommer att samordna och ansvara för att montagen av bodarna sker enligt Cramos rutiner för montage. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder, transportörer och leverantörer. Arbetet kommer i högsta grad att vara självständigt och därför är det viktigt att du kan planera din egen tid och samordna arbetet på avdelningen.

Du har ett nära samarbete med gruppchef och säljare där ni tillsammans ansvarar för att erbjuda kunden den bästa lösningen på marknaden.

NÅGRA AV VÅRA MEDARBETARE

MATTIAS LINDBERG

Prisanalytiker

"En kombination av fantastiska kollegor och en god atmosfär är två av de saker som bidrar till att jag trivs så bra här på Cramo. Utöver det så har jag förmånen att kunna göra skillnad i min roll."

HELENA RUGE

Innesäljare

"Ett fartfyllt och stimulerande arbete med alla möjligheter till personlig utveckling. Positiv företagsanda som bidrar till en stark teamkänsla"

ANDREAS JOHNSON

Maskinsamordnare

"Gemenskapen & arbetskamraterna! Cramo är ett stabilt företag som ständigt leder utvecklingen. Cramo har bra värderingar och här finns många spännande tjänster att söka om man gillar utmaningar."

ANTONIO SAKIC

Innesäljare

"Att ge kunderna bästa möjliga service och följa deras vardagliga projekt! Cramo är ett stort och stabilt företag med många trevliga kollegor. Flera utvecklingsmöjligheter genom många olika tjänster."

Vem är du?

För att trivas hos oss bör du vara en problemlösare med stort tekniskt intresse. Det är en fördel om du har praktiskt erfarenhet från byggnadsbranschen. Vi ser gärna att du har fullgjord gymnasieutbildning och god datorvana. B-körkort är ett krav.

Egenskaper såsom entusiasm, engagemang och samarbetsförmåga är något som vi värdesätter högt.

Som person är du positiv och utåtriktad, har ett bra öga för service och kvalité samt god hand med övrig personal.

Ansökan 

Vill du bli en av oss? Välkommen att registrera din ansökan i form av CV och
personligt brev. Sista ansökningsdag 2020-09-27. Har du frågor om tjänsten är
du välkommen att kontakta Gruppchef Christian Mölder tfn: 070-281 22 10.

  • Ett attraktivt friskvårdsbidrag

  • Webbaserad pensionsrådgivning via Lifeplan

  • Benifys förmånsportal med stort utbud

  • Kollektivtal

  • Möjlighet till bonus

  • Goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

Christian Mölder | Kontaktperson

 070-281 22 10

Arbetsledare till bodavdelningen i Jordbro

Företag Cramo
Ort
Utgår

2020-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb