teknikjobb.se

logga

Arbetsledare till BasStäd i Stockholm AB

Ort
Utgår

2021-07-09

Ansök nu

Arbetsledare till BasStäd i Stockholm AB

 logo

Har du några års erfarenhet från trappstädning i en arbetsledarposition? Tycker du om att skapa goda kundrelationer och coacha och motivera dina medarbetare? Då kanske vi har tjänsten för dig! Läs annonsen och skicka gärna in din ansökan!

Nu söker vi en arbetsledare till ett nytt trappstädningsobjekt söder om Stockholm (Huddinge-Vårby-Alby-Södertälje). Tjänsten innebär att du ansvarar för den totala driften i dina kundprojekt och för personalen som arbetar där med ett resultatansvar. Du leder och fördelar arbetet inom ditt arbetsledarområde. Del av ditt arbete är personalutveckling och utbildning av din personal, coachning och personalmotivation för att få fram ditt team.

Du säkerställer våra tjänsters kvalitet och jobbar proaktivt med hög kvalitet, skapar goda kundrelationer, ev. nyrekrytering, merförsäljning och utförandet av extratjänster. Du har löpande möten med både din personal och dina kunder där du bidrar och är med och utvecklar driften.

Vem är du?
För den här tjänsten söker vi dig som har några års erfarenhet från trappstädning i en arbetsledarposition. Du trivs att arbeta med människor och ha en ledande roll. För att trivas i den här rollen är det viktigt att du är social, lyhörd och tycker om att tänka nytt. Du kan utrycka dig på svenska i tal och skrift och har datorvana. B-körkort är ett krav. Vi ser att du är trygg i dig själv och trivs med att utveckla andra. Givetvis är du strukturerad i ditt arbetssätt och en person som alltid sätter kunden i fokus.

Vad erbjuder BasStäd?
Vi erbjuder möjlighet att utveckla dig själv och andra genom att dela vår nyfikenhet i en engagerad och nytänkande ledningsgrupp med möjlighet att sätta ett personligt avtryck. Att inspirera och inspireras.

Anställningsform och arbetstider:

  • Heltid dagtid, måndag till fredag.

  • Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

  • Tillträde enligt överenskommelse

Om oss
BasStäd är ett städföretag som endast är riktat mot företag och offentlig sektor. Vi är 150 anställda som fortfarande lever under familjeföretagsandan med nära relationer inom bolaget. Vi är verksamma i Storstockholm. Vår vision är att erbjuda våra kunder den bästa lösningen inom lokalvård, lyhördhet och långsiktiga relationer.

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar BasStäd i Stockholm AB med Jefferson Wells (ManpowerGorup). Får frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Maria Stenbäck, maria.stenback@jeffersonwells.se eller 08-736 19 04. Sök tjänsten via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare till BasStäd i Stockholm AB

Jefferson Wells