teknikjobb.se

logga

Arbetsledare till Avdelningen Rörnät

Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Arbetsledare till Avdelningen Rörnät

Vi som arbetar på NSVA vet att vi har ett av de viktigaste jobben som finns. Vi ska se till att det kommer rent vatten ur kranen och att det vatten vi släpper ut är fritt från gifter och föroreningar. Det är en uppgift som inte bara kräver den yppersta av kompetenser utan även ett stort ansvar från var och en av oss. Vilken uppgift du än har på NSVA så är din delaktighet och arbetsinsats en viktig del i det pussel som gör att vi kan leverera det resultat som samhället förväntar sig av oss. Med öppna dialoger och aktivt kunskapsutbyte lägger vi fundamentet för ett företag där kompetens, ansvar och arbetsglädje driver oss. Vi är idag ca 200 medarbetare.

Till avdelning Rörnät söker vi nu en Arbetsledare med placering i Örkelljunga/Perstorp.

Avdelning Rörnät arbetar med drift och underhåll av NSVA-kommunernas ledningsnät samt investeringsprojekt inom området VA.

Avdelning Rörnät har ca 40 medarbetare med tre driftområden och en supportgrupp. Driftområde Norr täcker i första hand Båstad, Bjuv, Perstorp, Åstorp och Örkelljunga. Driftområde Mitt täcker i första hand Helsingborg och Driftområde Söder täcker i första hand Landskrona och Svalöv. Medarbetarna har sin placering i någon av nämnda områden men vid händelse som påkallar behov kan tjänstgöring ske inom hela avdelningen. Till varje område finns en gruppchef vilken du kommer svara till och i vardagen kommer du arbetsleda 3 personer. Till din hjälp kommer även gruppchefer, supportgruppen och arbetsledarna i övriga områden finnas.

Arbetsuppgifter

Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att leda och fördela arbetsuppgifterna inom driftområde Norr, i första hand Örkelljunga och Perstorp.

Exempel på arbetsuppgifter är:

• Planering av drift- och underhållsarbete på ledningsnätet

• Planering och utförande av investeringsarbete i egen regi

• Dokumentation av driftstörningar

• Arbetsmiljö BAS-U

• Beredskap

• Kontakt med kunder och andra externa aktörer

• Intern kommunikation gällande projekt och driftstörningar

• Fakturahantering

• Tillståndsansökan

• Brandskydd

• Övrigt förekommande arbetsuppgifter

NSVA strävar efter ett aktivt medarbetarskap, vilket innebär att ta ansvar för helheten, arbeta i team och utveckla egen och medarbetarnas kompetens.

Dina egenskaper

Då arbetet omfattar såväl interna som externa kontakter kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper, såsom att du är självständig, kommunikativ och har ett målinriktat, flexibelt och serviceinriktat arbetssätt. Som ambassadör för bolaget vet du hur viktigt det är att vårda och utveckla bolagets varumärke och värdegrunder. Vi ser gärna att du har ett personligt driv och en kreativ tankeförmåga som för medarbetare och verksamheten framåt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant byggteknisk utbildning och/eller stor erfarenhet som bedöms likvärdigt. Du ska ha erfarenhet av VA-arbeten i praktiken och god kännedom om relevant VA-material. Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning, helst inom VA bedöms meriterande. B-körkort är ett krav och grundläggande datorkunskaper krävs.

Mer information

Beredskapstjänstgöring i hela NSVA ingår i tjänsten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gruppchef Dejan Tucakov 010-495 87 14

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan senast 2020-08-15. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare till Avdelningen Rörnät

Roi Rekrytering Sverige AB