teknikjobb.se

Logga

Arbetsledare till avdelning Ledningsnät rörnät

Ort
Utgår

2021-03-07

Ansök nu

Arbetsledare till avdelning Ledningsnät rörnät

Drivs du av nya utmaningar och av att leda människor i en händelserik miljö och i en verksamhet med högt tempo som pågår dygnet runt? Då är du den arbetsledare vi söker till Ledningsnät rörnät.

Om oss

På avdelning Ledningsnät enhet rörnät ansvarar vi för drift, skötsel och underhåll av vatten- och avloppsledningsnätet inom Stockholm Vatten och Avfalls verksamhetsområde. Enheten består av 55 medarbetare där vi är uppdelade i två grupper som Planering och utveckling samt Drift och underhåll varav 39 jobbar som ledningstekniker.
Som arbetsledare hos oss leder du tillsammans med fyra andra arbetsledare och har personalansvar för ett team för Drift och underhåll. Som arbetsledare ingår dui enhetens ledningsgrupp och rapporterar till enhetschefen.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Arbetsledarens arbetsuppgifter innebär att ansvara för att enheten följer bolagets och avdelningens mål inom ansvarsområdet samt att leda och fördela arbetet för sina 8 medarbetare. Som arbetsledare har du arbetsmiljöansvar för gruppen, håller lön- och medarbetarsamtal samt leder och deltar i tvärfunktionella team samt samverkar med dina arbetsledarkollegor inom enhetens grupper för Drift och underhåll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Leda och stötta dina medarbetare vid daglig styrning

  • Upprättar bemanningsplaner för den dagliga styrningen

  • Dagliga kontakter med både kunder och entreprenörer

  • Upprättar beställningar både internt och till entreprenörer

  • Vid behov ingå i bolagets jour- och beredskapsorganisation

Gruppen utgår från två olika kontor, din huvudsakliga arbetsplats är vid det södra driftkontoret som är beläget i Högdalen. Vissa arbetsdagar kommer vara förlagda på huvudkontoret vid Ulvsunda i Bromma.

Din bakgrund och egenskaper

Vi söker dig som har en högskoleutbildning om minst 120 poäng inom ett för rollen relevant område alternativt motsvarande kunskap förvärvat på annat sätt och som bedömer likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av ledarskap och gärna inom en underhållsverksamhet. Som person drivs du av ett utvecklande ledarskap som får medarbetarna att känna sig delaktiga till att nå verksamhetens uppsatta mål och en god arbetsmiljö. Du strävar ständigt efter att hitta effektiva och hållbara lösningar som leder till kontinuerlig utveckling, både för dig själv och för verksamheten. Vi ser gärna att du har en god förmåga att se samband och förbättringsmöjligheter. Som arbetsledare behöver du vara prestigelös och tycka om att samarbeta samt dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra.  

För att klara av rollen krävs att du har goda datorkunskaper och där färdigheter i GIS är meriterande. Du bör också ha en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

I din tjänst kommer du att arbeta med säkerhetsklassad information. Säkerhetsprövning och registerkontroll kommer därför att genomföras i samband med anställning.

Din ansökan

Om du känner igen dig i beskrivningen och tycker att jobbet ser intressant ut så ser vi fram emot din ansökan. Sök jobbet som senast den 7 mars 2021.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Krister Sörling, via mejl: krister.sorling@svoa.se

Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision, Saco och Ledarna når du på telefon: 08-522 120 00.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar. Stockholmsregionen är i dagsläget en av Europas snabbast växande regioner. Befolkningstillväxten tillsammans med klimatutmaningar och långsiktiga klimat- och hållbarhetsmål inom staden innebär stora krav på Stockholm Vatten och Avfalls verksamheter.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Arbetsledare till avdelning Ledningsnät rörnät

Stockholm vatten och avfall