teknikjobb.se

logga

Arbetsledare Tågdrift EL 750 V till Stockholms Tunnelbana

Ort
Utgår

2021-04-29

Ansök nu

Arbetsledare Tågdrift EL 750 V till Stockholms Tunnelbana

Till dig som har intresse för el, järnväg och kanske framförallt ledarskap - nu finns en öppen tjänst som arbetsledare hos Strukton Rail, där du kommer att leda en grupp duktiga eltekniker i Stockholms Tunnelbana! Mycket kunskap finns att hämta från dina kommande arbetskamrater, men vi letar efter dig med ett positivt driv, vilja att ta ansvar och leda arbetet till det bättre!

Strukton Rail levererar infrastrukturlösningar för järnväg. Som Sveriges största privata järnvägsentreprenör bygger, driver och underhåller företaget spårsystem i Skandinavien. Strukton rustar även upp spåranläggningar, förser dem med kraftförsörjning och har digitala lösningar för besiktning, övervakning och annan teknologi för att underhålla spårsystem långsiktigt och proaktivt. Lösningarna bidrar till att järnvägen är ett hållbart transportsystem för klimat och samhälle. Strukton Rail ingår i en europeisk järnvägskoncern som, förutom i Skandinavien också är etablerad i Nederländerna, Belgien, Danmark, Italien samt i USA och Australien. I Sverige har företaget ca 950 medarbetare och omsätter drygt 2,6 miljarder kronor.

Strukton Rail söker en driven arbetsledare till Elektroavdelningen, grupp Tågdrift El 750, på drift- och underhållskontraktet i Stockholms Tunnelbana. Arbetet omfattar arbetsledning inom gruppen tågdrift som hanterar tekniken strömskena med tillhörande tekniska system.

Vi erbjuder:

Hos "Elektro" blir du delaktig i ett socialt gäng med många yrkeskunniga kollegor, där tempot är högt och taket likaså! Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLSRespekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Detta är vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.

Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning:

Som arbetsledare ansvarar du för att planera, organisera, leda och följa upp det dagliga arbetet i samråd med platschef och i nära samarbete med projektledare. Du har personalansvar för en erfaren och självgående grupp av tekniker, där din roll innebär allt ifrån att motivera och utveckla dem till att ansvara för deras arbetsmiljö och säkerhet.

Tjänsten innebär löpande administrativt arbete såsom tidföring/rapportering, dagboksuppföljning etc. Men även deltagande på samverkansmöten med kunder, leverantörer och projektörer, samt utför arbetsplatsbesök mm.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har någon form av elteknisk bakgrund eller erfarenhet. Du bör ha viss erfarenhet av eltekniskt arbete inom infrastrukturprojekt eller annan bygg- eller serviceverksamhet där dina kunskaper bidrar till en god grund för tunnelbanemiljön. Har du erfarenhet från järnvägsmiljö är det ett plus. Troligen har du haft någon typ av ledande befattning, såsom arbetsledare, lagbas eller ledandemontör, även om det viktigaste är att du har ett intresse av att leda andra. Vi ser gärna att du har viss erfarenhet av avtals- och/eller entreprenadjuridik, samt är van av administrativt arbete, allra helst i Office-paketet, och i synnerhet Excel.

För att trivas i vår entreprenörskultur behöver du vara förändringsvillig och på ett lyhört sätt kunna leda en erfaren grupp mot nya arbetssätt. Du har en positiv inställning med möjligheterna i fokus och sprider energi till din omgivning. Då du kommer interagera med kunder, interna såväl om externa, ser vi även att du har god servicekänsla samt har ett gott sinne för ordning och reda där du kan prioritera din tid och få ihop konkreta ideér och handlingsplaner.

Rent konkret behöver du även inneha B-körkort, samt uppfylla de särskilda hälsokraven som ställs för säkerhetsarbete i spårmiljö.

Start: Enligt överenskommelse.

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning. (Arbete kväll och helg kan förekomma.)

Plats: Stockholm, placering på HK i Västberga.

Kontakt för frågor: Platschef Oscar Lindberg (Oscar.Lindberg@strukton.se) eller rekryteringskonsult Joakim Pergefors Eriksson, Jefferson Wells (Joakim.Pergefors.Eriksson@jeffersonwells.se).

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare Tågdrift EL 750 V till Stockholms Tunnelbana

Jefferson Wells