teknikjobb.se

Arbetsledare svets

Företag BAE Systems AB
Ort
Utgår

2021-08-15

Ansök nu

Arbetsledare svets

BAE Systems Hägglunds i Örnsköldsvik befinner sig i en expansiv fas med anledning av nya affärer som uppgår till ett värde av över tio miljarder kronor.

Vi behöver nu ytterligare ett arbetsledarområde inom svetsning och du kommer att få vara med att skapa den gruppen! Nya medarbetare ska rekryteras och nya investeringar genomförs!

Din framtida utmaning

Vi utökar vår organisation med ytterligare en enhet inom svetsning och söker nu en arbetsledare till den nya enheten. Gruppen som ska arbetsledas kommer att bestå av ca 20 medarbetare där flertalet går dagtid men även 2-skift kan förekomma.

I dina arbetsuppgifter som arbetsledare ingår ansvar för att:

  • Leda, fördela och följa upp arbetet inom den egna enheten.

  • Regler/lagar gällande arbetsmiljö och miljö följs samt att ett systematiskt arbetsmiljöarbete bedrivs.

  • Tillse att det ansvar och uppgifter som åläggs enheten utförs i rätt tid, till rätt kostnad och rätt kvalitet.

  • Sätta mätbara mål på enheten som ska ligga i linje med de företagsövergripande målen och till grund för det ständiga förbättringsarbetet.

Den nya svetsenheten ingår i ett avsnitt inom BAE som kallas Prototyp och Skrov. Inom vårt avsnitt tillverkar vi de chassier som sedan blir färdiga fordon och har alla processer med högteknologiska maskiner från skärning till målning i egen regi.

Rapportering sker till Chef Prototyp och Skrov.

Den du är

I denna befattning lägger vi särskilt stor vikt vid dina ledaregenskaper och din förmåga att skapa bra arbetsklimat. Att leda andra är en styrka hos dig likväl som att ha en god samarbetsförmåga och kunna kommunicera på ett sätt som är klart, tydligt och strukturerat. Du agerar handlingskraftigt och ser till att uppnå resultat med hög kvalitet. Du jobbar systematiskt med förbättringar och har en vilja att skapa goda förutsättningar för enheten att leverera enligt uppsatta mål. 

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom industrin, gärna i en arbetsledande funktion, och du har en vilja att fortsätta utvecklas. Vi vill att du har god kunskap om svetsning. Du har en teknisk utbildning i grunden eller motsvarande praktisk erfarenhet. Har du erfarenhet av våra produkter är det meriterande. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav och har du erfarenhet av vårt affärssystem SAP är det positivt. Vi är en del av en global koncern med många utländska kunder du behöver därför ha goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att få jobba med att utveckla och optimera våra verkstäder och arbetsprocesser. Du kommer att få stora möjligheter till kompetens- och karriärutveckling. Du kommer att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Vi erbjuder personalförmåner i form av bland annat arbetstidsförkortning, flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och förmånlig föräldralön.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och placeringsort är Örnsköldsvik.

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till Sanna Ingvarsson, chef Prototyp och Skrov, 0660-80051, eller Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482. 

Vi lyssnar av vår telefon under semesterperioden (V28-31), lämna meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Sista ansökningsdag är den 15 augusti.

Välkommen med din ansökan!

 

BAE Systems Hägglunds AB

Koncernen BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds AB i Örnsköldsvik sysselsätter omkring 1000 medarbetare och fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet. För mer information besök www.baesystems.com

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se - www.inspiration.ornskoldsvik.se - www.hogakusten.com/sv

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/114

Kontakt

  • Sanna Ingvarsson, chef Protyp & Skrov, 0660-80051

  • Anna-Lena Vestman, HR Business Partner, 0660-80482

Facklig företrädare

  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

  • Daniel Lundberg, Sveriges Ingenjörer, 0660-80385

  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Publicerat

2021-07-07

Sista ansökningsdag

2021-08-15

Dela detta jobb

Arbetsledare svets

BAE Systems AB