teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Arbetsledare stödjande avdelning

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Arbetsledare stödjande avdelning

Värmepumpcenter, på NIBE AB, tillverkar värmepumpar med varumärket NIBE och har cirka 250 medarbetare. Produktionen omfattar förmontering, montering, lödning och driftprovning av värmepumpar med tillbehör. Den stödjande avdelning har stort fokus på interna transporter och fabrikens truckar.

Vi söker en arbetsledare till den stödjande avdelningen, som vill vara med och driva verksamheten framåt i en kreativ miljö.

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbetsleda våra truckförare på den stödjande avdelningen, tillsammans med den befintliga arbetsledningen. Avdelningen består av truckförare och materialtekniker. Tjänsten innebär främst praktiskt ledarskap men kräver också en administrativ förmåga. Vi arbetar med produktionsledningssystemet Infor XA. Arbetstiderna innebär normalt sett dagtid men i framtid skulle även 2-skift kunna bli aktuellt.

DIN BAKGRUND

Vi söker en driven, flexibel och naturlig ledare med hög integritet. Du bör sedan tidigare ha ledarerfarenhet, helst arbetat med arbetsledning och personalansvar. Vi prioriterar de personliga egenskaperna och ett gott ledarskap i enlighet med NIBEs värderingar.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Truckarbete, kvalitets-och miljöarbete samt tillverkande industri.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 7 oktober 2022. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.   

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder.   

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

Niklas Åhs

Produktverkstadschef

0433- 27 34 47

niklas.ahs@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare stödjande avdelning

NIBE AB