teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare Städ & service/Husfru/ Husherre

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Arbetsledare Städ & service/Husfru/ Husherre

Är du en handlingskraftig och lösningsorienterad person som alltid sätter gästens upplevelse i första rummet? Då kanske du är den vi söker till tjänsten som Husfru/Husherre till oss på Gustavsvik.

OM GUSTAVSVIK
Gustavsvik har en av Sveriges största femstjärniga camping & stugby och ett av Sveriges största äventyrsbad med tillhörande gym, motionsbad, restauranger, utomhusbad, relaxavdelning och aktiviteter såsom äventyrsgolf samt barnklubb. Vi söker personer som tillsammans med oss vill skapa glädje, engagemang och minnesvärda upplevelser för våra gästers trivsel, hälsa och välmående.
Gustavsvik Resorts står inför en spännande tid med utveckling av vår anläggning. Vi har en lång historia som sträcker sig från 1938 och vi fortsätter hela tiden ta nya steg framåt. Gustavsvik är en stor aktör inom besöksnäringen med starka och engagerade ägare som driver verksamheten framåt.

OM TJÄNSTEN
I rollen har du det primära ansvaret för driften av vårt städ- och serviceteam. Du är själv en del av teamet och utför tillsammans med kollegorna de dagliga arbetsuppgifterna. Dagarna går ut på att se till att anläggningen håller bästa möjliga standard i såväl publika utrymmen som i våra stugor.
Både arbetsuppgifter och tempo skiljer sig åt beroende på om det är låg- eller högsäsong hos oss. Du är därför anpassningsbar, har förmågan att växla tempo och periodvis arbeta mer intensivt, där du också snabbt behöver skifta mellan olika arbetsuppgifter.
Ditt arbetsledaransvar innebär bland annat rekrytering av medarbetare till ditt team, upplärning och schemaläggning av personal. Du har även ansvaret för beställning av städmaterial och ekonomisk uppföljning av detta.
Arbetstiderna för tjänsten varierar, vi ser därför att du har utrymme för flexibilitet i ditt schema.

KUNSKAPER/ PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi ser att du är en ansvarsfull person som har erfarenhet av en liknande tjänst, gärna med personalansvar. Du har förmågan att leda och fördela arbetsuppgifter, samtidigt som du inte har några problem att arbeta med samma sysslor på egen hand. Du är en prestigelös allt i allo och tar dig an olika uppgifter med stort engagemang.
Vidare ser vi gärna att du har ett gott öga för detaljer och utgår alltid ifrån att upprätthålla en hög kundnöjdhet. Meriterande är om du har ett miljöintresse i form av att använda miljövänliga medel och arbetsmetoder.

För tjänsten krävs:
• B-körkort.
• Grundläggande datakunskaper och behärska Officepaketet
• Kunskaper i svenska och grundläggande engelska

INFO
Omfattning: Heltid, 100%
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna under mars
Arbetstider: Främst vardagar dagtid, kvällar och helger vid behov

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan ansökningstiden löpt ut, välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

Arbetsledare Städ & service/Husfru/ Husherre

Yobber AB