teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare/sanering

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Arbetsledare/sanering

Nu söker vi dig med erfarenhet och kompetens inom arbetsledning, vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från saneringsbranschen samt inom ledarskap. Som arbetsledare på Ocab i Norrköping erbjuds du ett omväxlande och utmanade arbete som innefattar många kontaktytor, både med kunder, leverantörer och med medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare kommer du att arbeta både praktiskt och administrativt och leda saneringsuppdrag, framför allt efter skador orsakade av brand och vatten men även andra former av skador som våra kunder behöver hjälp med. Du som arbetsledare ansvarar för din avdelning gällande budget, ekonomiskt utfall, medarbetare, bilar. försäljning etc. Till din hjälp för att driva din avdelning har du arbetsledare på "systeravdelningarna", arbetschef, HR-partner, KMA-partner, ekonomi, administration samt VD. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat att göra skadeinspektioner på fastigheter, planera och genomföra åtgärder, kalkylera kostnader och fortlöpande följa upp skadornas kostnadsutveckling och hantering samt leda ditt team utvecklande !
 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:
- daglig planering för ditt team
- arbetsledning och besiktning av nya skador
- kundkontakt
- platsbesök för att stötta dina medarbetare
- lämning av anbud, budgetpriser och kalkyler till försäkringsbolag

- fakturering och attestering

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- har erfarenhet av arbetsledning
- är en energispridare och har ett positivt ledarskap
- erfarenhet från saneringsbranschen/skadebranschen är starkt meriterande
- kan arbeta under eget ansvar

- har god datorvana

- behärskar svenska i tal och skrift

- har b-körkort

- erfarenhet av besiktning och kalkylverktyget MEPS är meriterande
- har god datorvana

Arbetet innehåller samarbete med många olika människor och kompetenser, vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och gott ledarskap. Du kommer att ha många externa kontakter och bidra till att vi utvecklar långsiktiga affärsrelationer och fortsatt framgång och tillväxt.

Vi tror att du har ett strukturerat arbetssätt och ett gott ordningssinne. Som ledare har du förmågan att tillvarata på den yrkeserfarenhet som finns hos Ocabs medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå våra gemensamma mål.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Robin Andersson via e-post: robin.andersson@ocab.se

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via ansökningsformulär. Vi intervjuar kandidater löpande.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Arbetsledare/sanering

Oleter Group AB