teknikjobb.se

Arbetsledare rör fartygsvarv

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

Arbetsledare rör fartygsvarv

Arbetsledare rör fartygsvarv

Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.

SRVAB har idag 47 fast anställda samt har normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Plats: Stockholm
Jobbkategori: Rekrytering
Företag: Stockholms reparationsvarv AB

Vi behöver utöka personalstyrkan med en arbetsledare inom rör.

Du skall ha slutfört yrkesgymnasium eller motsvarande inom rör och ha mer än 5 års arbetslivserfarenhet. Utöver det ska du ha tidigare erfarenhet som förman eller arbetsledare, där du kan ge exempel på att du är bra på att samordna, hantera kontakter med underentreprenörer, planera tider och ta ansvar för genomförda arbeten.

Mycket vilja, inställning och gärna ett marint intresse, liknande erfarenhet eller från varv.  Angeläget i den här tjänsten är att du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Ett annat krav är att du har B-körkort och är svenska medborgare. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är punktlig, noggrann och har ett intresse för problemlösning samt har eller skaffar boende i Stockholm.

Arbetsledare rör:

Rollen erbjuder varierande arbetsuppgifter. De dagliga utmaningarna innefattar samordna, informera, fördela personal, kontakt med underentreprenörer, planera tider och ta ansvar för genomförda arbeten samt ombyggnad, reparation och konstruktionsarbete på fartyg med svetsning och bockning av rör i små och stora dimensioner. Projekten innefattar även ombyggnad och nyinstallation. Arbetet är självständigt och kräver att man är van att ge och följa instruktioner samt ha förmågan att dokumentera utfört arbete. Det ställs även höga krav på kvalitet och att du kan följa och göra enkla ritningsarbeten. Det är krav på kunskap om svetsmetoderna 111 svart och vit, 141 svart och vit, 136 svart och vit. Extra plus om du har 131 Aluminium. IW godkänd är meriterande.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Varvet erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder och mobiltelefon.

Uppdraget är en rekrytering med tillsvidareanställning. Urval sker löpande.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-5322116

Arbetsgivare:

STOCKHOLMS REPARATIONSVARV AB

BECKHOLMEN

11521 STOCKHOLM

För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

Sökord: fartyg, båt, plåt, rör, stora dimenioner, ombord, plåtbyte, rörbockning, varv, marin, internationell svetsare, international welder, svets. svetsare, MIG, TIG, rör, plåt, aluminium, montering.

Ansvarig rekryterare

Curt Svinge
curt.svinge@marinkraft.se

Dela detta jobb

Arbetsledare rör fartygsvarv

Marinkraft Bemanning Sverige AB