teknikjobb.se

loga

Arbetsledare reparation och drift

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Arbetsledare reparation och drift

Riksbyggen söker arbetsledare till Marknadsområde Norrköping!

Arbetsledarrollen innebär att du ansvarar kundkontakt och för arbetsledningen av dina medarbetare, samt att du blir leveranschefens naturliga kontaktperson. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vad ska du göra?
Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll för reparation & driftgruppen. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet. En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt. Du kommer också att arbeta med boende- och styrelsekontakter. I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar och vara ansvarig för lönesättning. Utöver att du leder och planerar det dagliga arbetet för din personal kommer du också leda flera egna projekt av olika omfattning. 

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av övergripande fastighetsservice samt fastighetsdrift/energifrågor. Vi lägger stor vikt vid att ta hand om våra medarbetare och våra kunder och du har en god förmåga att leda andra människor. Det är viktigt att du är social och har en förmåga förstå andra människor och att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt med tydliga rutiner och uppföljningar. Vidare ser vi att det är viktigt att du som ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstår hur ditt beteende påverkar andra. Vi jobbar i en tid av digitalisering och implementering av nya arbetssätt och vi ser därför att du har en stark administrativ kompetens med god datorvana och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Du har en utbildning på minst gymnasiell nivå men vi ser det som positivt om du har någon typ av vidareutbildning inom energi eller ledarskap.

Tjänsten kräver B-körkort och egen bil.

Kontakt och ansökan
Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-08-31. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Oscar Ek, Oscar.Ek@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Arbetsledare reparation och drift

Riksbyggen