teknikjobb.se

The Green Dairy Sweden AB utvecklar, producerar och marknadsför växtbaserade alternativ till mejeriprodukter. Våra kunder är både stora och små kunder i Norden, Europa samt Asien och vi samarbetar med ledande företag och personer inom produktion, utveckling och forskning både i Sverige och internationellt. Läs gärna på www.thegreendairy.com.

Vi växer kraftigt och söker processoperatörer med ledaransvar till vår anläggning i Karlshamn.
Är du en positiv och drivande person som vill vara med och bidra till vår spännande utveckling med hållbara växtbaserade livsmedel, där du får möjlighet att växa med oss? Du blir produktionschefens förlängda arm i den dagliga produktionsverksamheten och ansvarar för att säkerställa den dagliga driften under skiftet.

Du ansvarar för;

  • Att planerad produktion genomförs på ett korrekt och effektivt sätt.

  • Att produktion utförs enligt recept och att den producerade produkten uppfyller angivna specifikationer samt att dokumentation sker enligt verksamhetens krav.

  • Att referens- och analysprover tas ut och skickas till externt labb.

  • Att vi lever upp till våra regler för hygien, kvalitet- och miljö.

  • Att veckounderhåll av vår maskinpark genomförs.

  • Ständigt vara aktiv i hur produktionen kan utvecklas, förbättras och effektiviseras.

Din Profil
Du har troligtvis utbildning som Livsmedelsingenjör eller Agronom, samt några års erfarenhet som processoperatör inom livsmedelsproduktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning. Som person är du positiv, drivande och noggrann samt utvecklingsorienterad. Du har förmåga att se både helheten och delarna i verksamheten och kan arbeta i ett kortsiktigt och långsiktigt perspektiv. Du är en strukturerad och ansvarstagande person som får uppgifter genomförda och kommer till avslut. Du kommer att samverka med flera personer, vilket kräver god förmåga att kommunicera, inspirera samt engagemang för att uppnå bästa möjliga resultat. Tjänsten förutsätter god datorvana i Officepaketet samt gärna erfarenhet av Wonderware, som används för kontroll av produktionen. Kunskaper i engelska är meriterande.

Vårt erbjudande till dig
Du kommer att arbeta tillsammans med hängivna, kompetenta och engagerade kollegor med högt ställda krav på säkerhet och kvalitet. Vi är en modern arbetsplats med korta beslutsvägar och ett starkt förändringsdriv. Vi gör skillnad – Vi medverkar till ett långsiktigt hållbart samhälle. Välkommen till ett företag där vi tillsammans bidrar till en hälsosammare värld!

Hur och när?
Tjänsten är en tillsvidareanställning och ska tillsättas så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan dock senast den 23 maj 2021.

Placering
Karlshamn

Kontakt
Rekryteringsansvarig; Chefspoolen, Sofie von Homeyer, 0709-248798.

 

Arbetsledare/Processoperatörer med livsmedelserfarenhet

Ansök nu

Dela detta jobb