teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare Mekaniskverkstad / Svetsavdelningen - Forsmark Kraftgrupp AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Arbetsledare Mekaniskverkstad / Svetsavdelningen - Forsmark Kraftgrupp AB


Arbetsledare Mekaniskverkstad / Svetsavdelningen– Forsmarks Kraftgrupp
 Är du en trygg ledare med erfarenhet av tillverkande industri! Vill du vara med och bidra till Sveriges fossilfria elförsörjning?
 
Nu har du möjlighet att göra det hos Forsmarks Kraftgrupp AB. Vi arbetar tillsammans för att göra Sverige fossilfritt inom en generation. För att nå vårt mål behöver vi engagerade medarbetare som vill arbeta hos en av Sveriges största elproducenter och samtidigt bidra till ett bättre klimat på vår planet.
 
Vi är övertygade om att mångfald berikar, och arbetar därför kontinuerligt för jämställdhet och inkludering på vår arbetsplats. Läs gärna mer om vårt arbete inom mångfald och inkludering på vår hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobba-med-oss/ 

Nu söker vi en Arbetsledare till Mekaniska Verkstaden / Svetsavdelningen på Forsmarks Kraftgrupp AB.
 
Om jobbet
Den Mekaniska verkstaden består av ca 35 personer indelade på tre teknikgrupper: skärande maskinbearbetning, plåt och svets samt material och godshantering. Den Mekaniska verkstaden står för högsta möjliga service i alla lägen, där kvalité, samarbete och flexibilitet alltid är våra ledstjärnor.

 
Huvuduppgifter för den Mekaniska verkstaden är att bistå underhållsenheterna och projektkontoren med nytillverkning av komponenter och reservdelar, prefabricering av montagedetaljer samt reparationer av mekaniska komponenter. Verkstaden är modern och håller mycket hög standard och är godkänd för tillverkning i högsta kvalitetsklass för kärnkraft.

 Som vår nya arbetsledare

 

  • Leder och planerar du uppdrag i vår svetsverksamhet
  • Du är ansiktet utåt mot våra kunder, du skapar och vårdar goda relationer !
  • Du utvecklar, kvalitetssäkrar, följer upp våra uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt
  • Ingår i ledningsgruppen för Mekanisk verkstad

 


Om dig

Vi ser gärna att du har

  • Arbetslivserfarenhet av alternativt stort intresse för ledarskap
  • Arbetslivserfarenhet inom svetsande verksamhet
  • Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift,
  • God dokumentations- och datorvana


Meriterande är

  • Erfarenhet från verksamhet med höga krav på kvalitet och dokumentation ex Kärnkraft alt läkemedelsindustrin
  • Kunskap inom 3834-2 ,1090 IVS /IWE utbildning, mekaniserad svetsningFör att lyckas i rollen behöver du vara en trygg och tydlig ledare som trivs bra i en central position där du leder och planerar det dagliga arbetet för gruppen. Något vi sätter stor vikt vid är god förmåga att samarbeta både med externa och interna leverantörer och kunder. För att lyckas med detta arbete krävs även att du är strukturerad och kvalitetsmedveten, du strävar efter att uppnå hög kvalitet i det som ska levereras.
 

Om oss
Forsmarks kärnkraftverk är en av de största elproducenterna i Sverige och vi producerar en sjättedel av den el som förbrukas i Sverige. Kärnkraftselen har mycket låga fossila avtryck och är en stabil och väderoberoende kraftkälla. Sedan 1980 har våra tre produktionsanläggningar levererat klimatsmart el varje dag, året runt.

På Forsmark arbetar i dag cirka 1 200 anställda och vi ingår i Vattenfallkoncernen som verkar på en europeisk arbetsmarknad med möjligheter till en fantastisk utveckling för dig som anställd. Vår arbetsplats är vackert belägen längs sköna Roslagskusten. Vi som arbetar här bor till stor del i närliggande kommuner, med pendlingsavstånd till Östhammar, Gävle och Uppsala.
 
Bussar till och från Forsmark är anpassade efter dagtidspersonalens arbetstider. Vi erbjuder även arbetsbussar med trådlöst nätverk på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark, som ger dig möjligheten att använda restiden som arbetstid om/när arbete tillåter. Du har också möjlighet att använda våra distansarbetsplatser i Gävle och Uppsala alternativt arbeta hemifrån om/när arbetet tillåter.
 
Läs gärna mer om Forsmark på vår hemsida
https://group.vattenfall.com/se/var-verksamhet/forsmark

 
Övrig information
Vid frågor om tjänsten hör av dig till: Rekryterande chef Anders Hägg, 070-689 53 54, Maria Svensdotter, 070-545 57 28 eller Madelene Toivonen/Englund 243 21 96 

Vid frågor om rekryteringsprocessen hör av dig till: Rekryterare Malin Malmsten malin.malmsten@vattenfall.com.

Våra fackliga representanter är: Anders Karlsson, akademikerna, Arvo Jelekäinen, Ledarna, Henrik Persson, SEKO, och Jenny Tjärnström, unionen. Du når alla via Forsmarks växel 0173-81 000

Placeringsort: Forsmark
 
Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti 2022. Vi ser fram emot just din ansökan så tveka inte – sök redan i dag!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Location: Östhammar

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Arbetsledare Mekaniskverkstad / Svetsavdelningen - Forsmark Kraftgrupp AB

Vattenfall AB