teknikjobb.se

Arbetsledare Maskinavdelningen fartygsvarv

Ansök nu

Arbetsledare Maskinavdelningen fartygsvarv

Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.

SRVAB har idag 47 fast anställda samt har normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31
Företag: Stockholms reparationsvarv AB
Plats: Stockholm
Jobbkategori: Rekrytering

Maskinavdelningen ansvarar för alla typer av mekaniska arbeten på fartygen. Exempel på varvsarbeten ombord på fartygen är service, underhåll, ombyggnationer och utbyte av pumpar, ventiler, värmeväxlare, dieselmotorer, generatorer, propellrar, propelleraxlar och tätningar.

Vi söker nu en arbetsledare som ska leda en grupp på ca 5-10, beroende på beläggning, i det dagliga arbetet.

Som arbetsledare är din huvudsakliga arbetsuppgift att göra beredning, produktion, fördela arbetsuppgifter, tolka arbetsorder, kvalitetskontroll och återrapportering av tider och material i projekten. Arbetet är varierande med mycket personal- och kundkontakter.

Det är krav på att du har kunskap och mycket stor erfarenhet från varvs-, processindustri eller industriservice och flerårig erfarenhet som arbetsledare. Mycket vilja, inställning och gärna ett marint intresse. Vidare är det ett krav på att du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift och att du har B-körkort samt är en van användare av programvarorna Microsoft Word och Excel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du är punktlig, riskmedveten, stresstålig och flexibel, föregår med gott exempel, har ett intresse för problemlösning och har eller skaffar ordnat boende i Stockholm. Varvet bedriver verksamhet där säkerhetsskyddslagen gäller, därför görs kontroll i Polisens belastningsregister.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Varvet erbjuder friskvårdsbidrag, arbetskläder och mobiltelefon.

Uppdraget är en rekrytering med tillsvidareanställning. Urval sker löpande.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft - specialiserad på maritima proffs!
Gå in på www.marinkraft.se och sök tjänsten idag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Curt Svinge mobil: 070-5322116

Arbetsgivare:

STOCKHOLMS REPARATIONSVARV AB

BECKHOLMEN

11521 STOCKHOLM

För ytterligare information om varvet, besök gärna www.srvab.com

Ansvarig rekryterare

Curt Svinge
curt.svinge@marinkraft.se

Dela detta jobb

Arbetsledare Maskinavdelningen fartygsvarv

Marinkraft Bemanning Sverige AB