teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare Måleri - Starcycle Improve AB, Järfälla

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Arbetsledare Måleri - Starcycle Improve AB, Järfälla

Tack vare starkt driv och envishet har Starcycle AB sedan start 2013 haft en stadig tillväxtresa och är idag en ansedd helhetsleverantör inom flytt, bortforsling, städ, transport, montage och bygg. Med en idé inom återvinning och återanvändning och med miljön i fokus har företaget ett gott rykte bland sina kunder och underleverantörer.

ARBETSLEDARE MÅLERI - STARCYCLE IMPROVE AB, JÄRFÄLLA

Starcycle har sedan två år tillbaka startat en gren inom koncernen som utför diverse renoveringar/förbättringar/om- och tillbyggnader. Företaget är expansivt och satsar nu på att fortsätta växa ytterligare och vill därför anställa en Arbetsledare inom måleri.

För att lyckas hos Starcycle kombinerar du din lyhördhet och noggrannhet med stort driv och en god social förmåga. Du är stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo, ha många bollar i luften och har ett utpräglat mål- och resultatfokus. Du motiveras av att förstå affären för att kunna bistå med bästa möjliga service. Här blir du en del av ett engagerat team som kännetecknas av samt erbjuder korta starttider, tillgänglighet, hög service och yrkesskicklighet.

Som Arbetsledare leder du samt är själv delaktig i det praktiska produktionsarbetet i projektet utifrån projektplan och i dialog med ansvarig. Du koordinerar projektets yrkesarbetare och säkerställer att deras arbete ges rätt förutsättningar, vilket innebär att arbetsberedning utförs, att material är beställt samt att målarna i ditt team utför sitt arbete efter uppsatt tidplan och avtal. Vidare säkerställer du att arbetet utförs enligt gällande ritningar/anvisningar och att de utförs på ett säkert sätt för att uppnå bästa möjliga resultat. 

Vi ser gärna att du är en driven och erfaren person inom måleri och en uttalad lagspelare. Du har en bred erfarenhet från byggbranschen, är kvalitetsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt med ett öga för såväl detaljer som helheten i dina projekt. Du har väl utvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera andra. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga och ett utvecklat affärstänk.

Du är van vid arbete i projektform och har flera års erfarenhet från liknande eller likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar. Erfarenhet av system som Fieldly eller motsvarande är meriterande. Körkort är ett krav.

Om Starcycle Improve AB:

Starcycle har sitt kontor i stora, ljusa och nybyggda lokaler på Allmäningsvägen i Järfälla och erbjuder en fartfylld, varierande och trevlig arbetsplats i en organisation med stort driv. Här ges du möjligheten att arbeta med stort eget ansvar i ett engagerat gäng som värdesätter kreativitet och nytänkande. Som anställd på Starcycle Improve AB erbjuds goda anställningsvillkor och stor möjlighet till utveckling i företaget!

Ansökan:

Tjänsten är en heltidstjänst och ska tillsättas så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut - skicka din ansökan redan idag.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristina Hjertonsson på telefon 070-3921600.

För att söka tjänsten går du in på RekryteringsKonsultens hemsida www.rekryteringskonsulten.nu

Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till RekryteringsKonsulten hanteras konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Arbetsledare Måleri - Starcycle Improve AB, Järfälla

RekryteringsKonsulten Sverige AB