teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Arbetsledare inom Mätningsteknik till Strukton Rail

Ort
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Arbetsledare inom Mätningsteknik till Strukton Rail

Arbetar du som arbets-/projektledare inom bygg, anläggning eller industri och är redo för en framtidsbransch? Eller är du tekniker på järnvägen idag och söker nya utmaningar som ledare? Välkommen till Strukton Rail och vår mätningsavdelning!​

Vi söker nu en ny arbetsledare till vår mätningsavdelning, ett Platschefsområde bestående av mätningstekniker och ingenjörer, med placering i Västberga, Stockholm. Som arbetsledare ansvarar du för mätningstekniska uppdrag inom både underhållskontrakten samt i projektform, både internt samt på uppdrag av externa kunder. Rollen innebär att samordna, planera, leda och utveckla verksamheten för att uppnå de ekonomiska målen. 
Vi erbjuder dig ett tillfälle att ta dina kunskaper inom teknik och ledarskap till nästa nivå!
Tjänsten är en tillsvidareanställning, där arbete kväll och helg samt resor i Sverige förekommer.

Vi erbjuder
Hos Platschef Jacob Sandström blir du delaktig i ett gäng med såväl erfarna som nyutbildade kollegor som brinner för teknik och innovativa lösningar inom mätningsteknik. 
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.

Tillsammans utvecklar vi en hållbar järnväg för ett hållbart samhälle.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv, där du planerar och driver effektiva arbetssätt samt samordning kring de mätningstekniska projekt som gruppen ansvarar för. Du arbetar även med hantering av dagböcker och fakturering, ekonomisk styrning, resultat, produktionsprognoser och kalkylering av nya projektuppdrag samt ansvarar för det löpande och systematiska arbetet med stödfunktioner som t.ex. KMA. Stort fokus ligger också på att utveckla och följa upp samarbetet med kunder. Du rapporterar direkt till Platschefen.

Vi söker dig som har:

  • Godkänd gymnasieutbildning, eller motsvarande, gärna med teknisk inriktning.

  • Några års erfarenhet av tekniskt arbete inom järnväg, som t.ex. mätare, bantekniker eller besiktningsman, alternativt som arbets- eller projektledare inom lantmäteri, bygg, anläggning och/eller industri.

  • Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar.

  • Viss kunskap inom entreprenadjuridik, avtalstolkning och förhandling.

  • Vana av Officepaketet, speciellt Excel.

  • B körkort.

Vem är du som person?
För att trivas och utvecklas i den entreprenörskultur som präglar vår organisation söker vi dig som har ett strukturerat arbetssätt samt ett stort intresse för både teknik och ledarskap. 
Du är tydlig men ödmjuk i din kommunikation, samt har förmågan att engagera och leda gruppen. Då tjänsten även innebär en del externa kontaktytor ser vi att du trivs väl i samarbete med andra och har en känsla för gott bemötande.

Kontaktpersoner
I denna rekrytering samarbetar Strukton Rail med Jefferson Wells. För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel, hakan.kempel@jeffersonwells.se 0730211833 eller Mattias Sahlström, mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se 08 7361113

Vi intervjuar löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!
OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

 

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare inom Mätningsteknik till Strukton Rail

Jefferson Wells