teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Arbetsledare inom Mätningsteknik rekryteras till Strukton Rail

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Arbetsledare inom Mätningsteknik rekryteras till Strukton Rail

 logo

 

Arbetar du inom mätningsteknik på järnväg idag och redo för nya utmaningar som chef? Eller är du ingenjör inom mätningsteknik, med ledar-/projekterfarenhet, och redo för en framtidsbransch? Välkommen till Strukton Rails mätningsavdelning!​

 

Vi söker nu en ny arbetsledare till vår mätningsavdelning, ett Platschefsområde bestående av mätningstekniker och ingenjörer placerade i Västberga, Stockholm. Tjänster innebär ansvar för mätningstekniska uppdrag inom drift- och underhåll såväl som i projektform, både internt samt på uppdrag av externa kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning, där arbete kväll och helg samt resor inom Sverige kan förekomma.

Vi erbjuder
Hos Platschef Jacob Sandström blir du delaktig i ett blandat gäng med såväl erfarna som nyutbildade kollegor som brinner för teknik och innovativa lösningar inom mätningsteknik.
Som anställd på Strukton Rail bidrar du till Sveriges infrastruktur samt till en punktligare och säkrare järnvägstrafik. Du blir delaktig i ett företag där vi inte bara arbetar på spår utan även med RÄLS: Respekt, Ärlighet, Lita på, Säkerhet. Vår värdegrund som vi eftersträvar i allt vi tar oss an.

Tillsammans utvecklar vi en hållbar järnväg för ett hållbart samhälle.

Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal med allt ifrån rabatter på produkter och tjänster till friskvårdsbidrag och personlig pensionsrådgivning.

​Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare på Struktons mätningsavdelning ansvarar du för helheten utifrån ett affärs- och produktionsinriktat perspektiv, och rapportera direkt till Platschefen. Din roll innebär att informera och motivera samt utveckla dina medarbetare i deras roller.

I rollen ingår också att:

  • Planera och driva effektiva arbetssätt samt samordning kring de mätningstekniska projekt som gruppen ansvarar för.
  • Ekonomisk styrning, resultat, produktionsprognoser och kalkylering av nya projektuppdrag samt ansvarar för det löpande och systematiska arbetet med stödfunktioner som t.ex. KMA.
  • Stort fokus ligger också på att utveckla och följa upp samarbetet med kunder.

Vi söker dig som har:

  • Teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande, samt relevant YH- eller ingenjörsutbildning inom mätningsteknik/geodetisk mätning alt. lantmäteri.
  • Ca 5års arbetserfarenhet av mätning inom järnväg, bygg, anläggning eller lantmäteri.
  • Erfarenhet av arbets- och/eller projektledning, meriterande i spårnära miljö.
  • Erfarenhet av att självständigt ansvara för projekt med ekonomiskt ansvar.
  • Viss kunskap inom entreprenadjuridik, avtalstolkning och förhandling.
  • Vana av Officepaketet, speciellt Excel, samt kunskaper inom Leica och/eller Trimble instrument samt Topocad och/eller SBG Geo för beräkning av data.
  • Körkort B.

Vem är du som person?

För att trivas och utvecklas i den entreprenörskultur som präglar vår organisation behöver du ha ett strukturerat arbetssätt samt stort intresse för både teknik och ledarskap. Du är tydlig men ödmjuk i din kommunikation, samt har förmågan att engagera och leda gruppen.
Då tjänsten även innebär en del externa kontaktytor ser vi att du trivs väl i samarbete med andra och har en känsla för gott bemötande.

Kontaktpersoner

I denna rekrytering samarbetar Strukton Rail med Jefferson Wells.

För frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel, hakan.kempel@jeffersonwells.se 08 7361833 eller Mattias Sahlström, mattias.sahlstrom@jeffersonwells.se 08 7361113

Vi intervjuar löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!


OBS! Vi har vid den här rekryteringen redan beslutat oss för vilka annonseringskanaler samt vilken rekryteringskonsult vi kommer att använda oss av och ombeder därför samtliga annonserings- samt rekryteringsföretag att respektera detta! Vi önskar alltså att inte bli kontaktade av något ytterligare företag. Tack!

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare inom Mätningsteknik rekryteras till Strukton Rail

Jefferson Wells