teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Arbetsledare inom lokalvård till Knivsta kommunfastigheter

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-09-10

Ansök nu

Arbetsledare inom lokalvård till Knivsta kommunfastigheter

Arbetsledare inom lokalvård till Knivsta kommunfastigheter

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för arbetsledning och har erfarenhet av lokalvård? Sök då tjänsten som arbetsledare hos Knivsta kommunfastigheter! Som arbetsledare är du ansvarig för ett team om 16 lokalvårdare och du kommer att planera, organisera, leda och fördela den dagliga verksamheten utifrån uppsatta mål.

I rollen som arbetsledare på Knivsta kommunfastigheter kommer du leda ett team på 16 personer som är utspridda på olika objekt runt om i Knivsta kommun. Detta innebär att det krävs struktur, tydlig arbetsfördelning och uppföljning för att du ska kunna säkerställa att allt fungerar tillfredställande. Förutom arbetsledning, schemaläggning och kvalitetskontroller kommer du stötta och vägleda ditt team i det dagliga arbetet.

Du erbjuds en roll där du till en början blir anställd av PerformIQ och uthyrd till Knivsta kommunfastigheter med goda chanser till anställning på Knivsta kommunfastigheter. PerformIQ har kollektivavtal och är certifierade. 

Personprofil
Vi söker dig med erfarenhet av arbetsledning, gärna från lokalvård eller liknande.
Du är flexibel, noggrann, har god förmåga att arbeta självständigt och kan samarbeta med andra. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs och det är meriterande om du talar något annat språk. 

Erfarenhet och utbildning av lokalvård är meriterande. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att passa in i rollen vill vi att du känner igen dig i detta:
• Ansvarsfull
• Noggrann
• Kommunikativ
• Samarbetsvillig

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som arbetsledare.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Arbetstider 06–15 alt. 07–16.
Plats: Knivsta, Stockholm
Krav: B-körkort

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Oscar Backman, 073-353 75 14. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Kommunfastigheter i Knivsta AB är ett helägt kommunalt bolag, verksamma i Knivsta. Vi äger, förvaltar och sköter kommunens verksamhetslokaler såsom skolor, förskolor och sporthallar. Kommunfastigheter i Knivsta AB har också ett nära samarbete med Knivstabostäder AB. Knivstabostäder AB bildades 2003 i syfte att äga och förvalta det bestånd av bostadsfastigheter som är belägna i Knivsta Kommun efter kommundelningen från Uppsala Kommun.

 

Dela detta jobb

logo
Arbetsledare inom lokalvård till Knivsta kommunfastigheter

PerformIQ