teknikjobb.se

Arbetsledare inom elunderhåll – Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-09

Ansök nu

Arbetsledare inom elunderhåll – Forsmarks Kraftgrupp

Underhållsavdelningen på Forsmarks Kraftgrupp ansvarar och syftar till att tillgodose de tre produktionsenheternas och ytterområdets totala behov av underhåll och montage. Underhållsavdelningen är indelad i sju enheter, enheten för elunderhåll är i sin tur indelad i tre grupper som ansvarar för elunderhåll inom hela Forsmark. I rollen som arbetsledare får du chansen att utvecklas både i ditt ledarskap och i dina elkunskaper, det kan skapa goda förutsättningar för en framtida gruppchefsroll eller om intresse finns en ingenjörsbefattning.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare kommer du främst att arbeta med att:

  • Förbereda, bereda, fördela samt leda det dagliga arbetet som ska utföras
  • Fungera som stöd under arbetets gång
  • Fungera som bollblank till gruppens medarbetare och andra berörda grupper
  • Leda inhyrd personal i enlighet med gällande lagar och föreskrifter
  • Fatta beslut om åtgärder och lämna förslag på reparationer
  • I samverkan med gruppchef utse arbetsansvarig och övrig bemanning till de arbeten du arbetsleder 
  • Ansvara för att arbetena genomförs på ett säkert och arbetsmiljömässigt korrekt sätt

Det ingår beredskapstjänstgöring i denna tjänst.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har en teknisk gymnasieutbildning. Har du vidareutbildat dig inom teknikgrenen så är det meriterande. Har du tidigare erfarenhet av arbetsledning med små och stora grupper och/eller erfarenhet inom elektriskt underhåll ser vi detta som ett stort plus. Goda kunskaper i svenska är ett krav, goda kunskaper i engelska ses som meriterande.

 

Som person ser vi att du är en ledare med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som arbetsledare är det viktigt att du muntligt kan leda, motivera och förse andra med arbetsuppgifter som leder till att klara av uppsatta mål. Vidare ser vi att du har förmågan att organisera och planera i ditt och gruppens arbete på ett effektivt sätt. Vi tror också att du är en stabil person som har förmågan att vara lugn och kontrollerad i stressiga situationer.

 

Vi erbjuder dig

Forsmarks Kraftgrupp AB har cirka 1200 anställda och ingår i Vattenfallkoncernen som erbjuder en intern, europeisk arbetsmarknad vilket kan ge en fantastisk utveckling åt den enskilde – och som koncernen gärna uppmuntrar!

 

Placeringsort

Forsmark

Det går bussar till och från Forsmark varje vardag anpassade efter arbetstiderna. Vi erbjuder även arbetsbussar på sträckorna Gävle-Forsmark och Uppsala-Forsmark. De avgår från respektive centralstation 07.00 och åker tillbaka igen från Forsmark 15.00. På arbetsbussarna får du, om/när arbetet tillåter, möjlighet att arbeta på restid – du jobbar helt enkelt på bussen.

 

Kontakt

Information om tjänsten – Rekryterande chef Ulf Jansson ufj@forsmark.vattenfall.se 070- 384 52 09 eller enhetschef Karin Westlund kwe@forsmark.vattenfall.se 070-658 20 44.

Information om rekryteringsprocessen – Rekryterare Isis Larsson, 076-136 47 32.

 

Fackliga representanter

Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström

Ledarna – Arvo Jelekäinen

SEKO – Birgitta Nilsson

Unionen – Ralph Vall

Samtliga nås på telefon 0173-81 000

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök redan idag! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande

Dela detta jobb

Arbetsledare inom elunderhåll – Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB