teknikjobb.se

Arbetsledare - Forsmarks Kraftgrupp

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Arbetsledare - Forsmarks Kraftgrupp

Är du en given ledare? Har du erfarenhet av tekniskt arbete? Då kan du vara den vi söker! Vi erbjuder ett utvecklande arbete som Arbetsledare inom instrumentunderhåll i en miljö där teknik och säkerhet står i centrum. Hos oss får du stort ansvar och god kompetensutveckling.
 
Inom Underhållsavdelningen finns fem grupper som ansvarar för instrumentunderhåll. Arbetet består av underhåll i processystem med både analog och digital teknik. Varje grupp består av 5-15 personer, inklusive gruppchef och arbetsledning.
 
Vi söker nu en ledare som ska vara spindeln i nätet. I rollen kommer du aktivt arbetsleda det operativa arbetet och det handlar i stor utsträckning om att du ska kunna förstå och prioritera driften av anläggningarna.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Leda och planera det förebyggande och avhjälpande underhållsarbete inom gruppen
• Delta i utveckling av verksamhetsområdet med avseende på framtida behov
• Utveckla underhållsprogrammet och delta i anläggningens förnyelsearbete
• Identifiera brister och föreslå ändringar för att åtgärda dem i anläggningen
Beredskapstjänstgöring kan förekomma
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som har lägst tekniskt gymnasium. Vi lägger stor vikt vid att du tidigare har erfarenhet av tekniskt arbete och att du har en förståelse både analog och digital teknik. Vidare har du intresse och potential att axla en ledande roll. Erfarenhet inom kärnkraftsindustrin och/eller processindustrin är meriterande.
 
För att lyckas i rollen behöver du vara en trygg och tydlig ledare som trivs bra i en central position där du leder och planerar det dagliga arbetet för gruppen. Du är strukturerad och kvalitetsmedveten och du har en god förmåga att samarbeta, både med externa och interna leverantörer och kunder. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift och du läser och förstår teknisk engelska. B-körkort är ett krav.
 
Placeringsort
Forsmark. 
 
För ytterligare information
Om tjänsten – Rekryterande gruppchefchef Erika Kjettselberg, 072-208 28 20 eller gruppchef Jerker Ström, 070-201 31 83.
Om rekryteringsprocessen – Rekryterare Åsa Lindwall, 070-304 33 66.
 
Fackliga representanter
Akademikerna – Katarzyna Ciosek Högström
Ledarna – Arvo Jelekäinen
SEKO –Birgitta Nilsson
Unionen – Robin Carlberg
Samtliga nås på telefon 0173-81 000

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 24 mars. Urval sker löpande, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Forsmarks Kraftgrupp AB ingår i Vattenfallkoncernen och har över 1100 anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö där personalen får möjlighet till stimulerande arbetsuppgifter och kompetensutveckling. Forsmarks kärnkraftverk ligger vid upplandskusten i Östhammars kommun, med goda kommunikationer till Uppsala och Gävle.
Mer information om Forsmarks Kraftgrupp AB och Östhammars kommun finner du på www.vattenfall.se/forsmark och www.osthammar.se

Dela detta jobb

Arbetsledare - Forsmarks Kraftgrupp

Vattenfall AB