teknikjobb.se

logga

Arbetsledare för avdelning Slam!

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Arbetsledare för avdelning Slam!

Puls söker nu en arbetsledare för uppdrag till vår verksamhet inom avdelning Slam i Staffanstorp.

Tjänsten:

Som arbetsledare på Puls blir du en viktig nyckelspelare i vårt team. Du kommer att få arbeta med varierande projekt inom avdelning Slam tillsammans med våra transportledare. Våra kunder är främst inom kommunala uppdrag. Som arbetsledare planerar du, genomför och följer upp dina pågående arbeten. Självklart har du stöd från affärsområdeschef, kollegor, våra verksamhetssystem och välutvecklade processer.

Din profil:

För att vara aktuell för tjänsten har du praktisk kunskap och erfarenhet av att arbeta med olika typer av projekt inom kommunala renhållningsuppdrag. Har du även tidigare arbetat med kommunalt VA är det mycket meriterande. Du är också van med att arbeta med produktions- och ekonomiuppföljning samt att du också har systemvana. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är lösningsorienterad, tar egna initiativ och har en naturlig förmåga att skapa ordning och reda runt omkring dig. 

Intresse, fallenhet och att du tycker att det är roligt att dagligen arbeta med moderna It-hjälpmedel samt att du har B-körkort ser vi som en självklarhet. Har du också tidigare erfarenhet av arbetsledning är det också meriterande.

Placering:

Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Staffanstorp, heltid med 6 månaders provanställning. Jourtjänst ingår.

Ansökan:

Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan snarast. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV.

Vid frågor är du välkommen att kontakta John Petersen/Kim Olsson på 046-25 78 51/046-25 78 55.

Dela detta jobb

logga
Arbetsledare för avdelning Slam!

Roi Rekrytering Sverige AB