teknikjobb.se

loga

Arbetsledare Fastighetsservice

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2021-04-25

Ansök nu

Arbetsledare Fastighetsservice

Som arbetsledare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Du kommer också att vara ansvarig för arbetsledningen av din arbetsgrupp samt att du även kommer att ha en viktig roll i det kundteam som byggs runt varje kund tillsammans med kundansvarig, ekonom och förvaltare. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vi söker en arbetsledare som ska planera, utveckla och leda medarbetarna inom drift, inre och yttre fastighetsskötsel för marknadsområde Stockholm. Marknadsområde Stockholm har ca 150 medarbetare och verksamheten omfattar Ekonomisk förvaltning, Teknisk förvaltning, och Fastighetsservice.

Vad ska du göra?

Som arbetsledare kommer du att få en chef- och ledarroll i drift- och skötselgruppen som består av drifttekniker och fastighetsskötare som sköter den inre och yttre fastighetsskötseln samt fastighetsreparationer. Din roll kommer att innebära att du planerar och leder det dagliga arbetet.  En annan viktig del av ditt arbete kommer att vara budget- och prognosarbete samt att säkerställa att vi når uppsatta mål inom ekonomi-, kund- och medarbetarnöjdhet. Vidare kommer du att ansvara för uppföljning av verksamheten, både mot kund och internt.  Du kommer även att ingå i ledningsgruppen för fastighetsservice där vi tillsammans arbetar strategiskt för att uppnå uppsatta mål.

Du kommer också att arbeta med fastighetsägare och hyresgästkontakter.  I din roll som chef och ledare kommer du att ha ansvar för att inspirera och skapa engagemang hos medarbetarna samt ge dem förutsättningar för deras utveckling. Du kommer också att ha ett arbetsmiljöansvar och vara ansvarig för lönesättning.

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av kundkontakter och som har förmåga att se och möta våra kunders behov! Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog, både internt och externt. Samtidigt är du en drivande och tydlig chef och ledare som vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Vi sätter stor vikt vid att kunden upplever oss som professionella. Vidare ser vi att det är viktigt att du som chef och ledare är medveten om dina styrkor och svagheter och förstå hur ditt beteende påverkar andra. För den här rollen söker vi dig som har erfarenhet av att vara chef sedan tidigare. Vi tror att du har minst gymnasiekompetens och det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen. Du är van att arbeta administrativt och med eget resultatansvar. Givetvis har du god datorvana och är duktig på att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Tjänsten är tillsvidare och kräver B-körkort med tillgång till egen bil, Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.  Då merparten av befattningshavarna är män ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Manpower group/Jeffersson Wells. Vid frågor kontakta Maria Stenbäck. Mejladress: maria.stenback@jeffersonwells.se  eller telefon: 072-2080892.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

loga
Arbetsledare Fastighetsservice

Riksbyggen